banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

GAZETECİ BEKİR DOĞAN VE EKİNÖZÜ MECLİS ÜYESİ
 AK Partiden istifa ederek, Saadet Partisinden aday adayı olan Bünyamin Kılıç Kabaktepe köyünden olup, Türkmenler Köyünden Ak Partili Meclis üyesi Cuma Doğan’ın da istifa ederek Sadet Partisine geçmesi, Alışar köyü Muhtarı ve Ak Partiden Meclis üyesi adayı olan Şaban Göz‘ün de Bünyamin Kılıç ile birlikte hareket ederek, Sadet Partisine geçmesi ile köylü – şehir’li siyaseti Ekinözü’nde bir kor gibi alevlendi.

AK Partiden Ekinözü ilçe Belediye Başkan adayı olan Bünyamin Şakalar ve Adem Arıcı dışında ki adayların Bünyamin Kılıç ve yönetimini yani Saadet Partisini desteklemeleri sebebi ile Ekinözü İlçesinde Belediye Başkanlığı seçimlerini büyük bir ihtimalle Saadet Partisi adayı Bünyamin Kılıç ve ekibi kazanır gibi görülüyor..

3 bin kişinin katılımı ile ilçe merkezinde gövde gösterisi yapan Bünyamin Kılıç işi bitirmiş gibi görülüyor.

Ekinözü ilçesinde oy deposu olan köy kesiminden adayların ağır basması, Başkan adayı Bünyamin Kılıç Kapaktepe köyünden, Belediye Meclis üyesi adayı Cuma Doğan Türkmenler köyünden, Belediye Meclis üyesi adayı Şaban Göz Alışar köyünden olup, ilçe merkezindeki Belediye Meclis üyeleri ile iyi bir çıkış yaptı.

Buradan biz Ak Parti İl Başkanı Metin Doğan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Fatih Mehmet Erkoç’a, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekillerine sesleniyoruz..

Görülen şu ki : Gazeteci Bekir Doğan’ı Ekinözü ilçesinden birinci sıra adayı yapmanız şart, Bekir Doğan, Amcaları (Emmileri) Dayıları, Teyzeleri, Halaları ve çocukları , torunları, Ekinözü Türkmenler köyü, Ataköy, Gaziler ve Vehne de bulunmakta bunların tamamı da Bekir Doğan desteklemektedir..

Bununla beraber Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisinde bir gazeteci üyenin olmasını bir gazeteci olarak arzu ediyoruz.

Ak Partinin Ekinözü ilçesinde oy toplayacak olan bir aday olarak Bekir Doğan’ı görüyoruz, Köylü Şehirli tartışmasına da bir cevap verecek konumda olan Bekir Doğan , Bekir Doğan Türkmenler köyünden orada doğdu , orada büyüdü, tüm akrabaları halen aynı köylerde yaşamaktadır..

Türkmenler köyü eski muhtarı Cuma Uykun” Gelişmeleri esefle izliyoruz, ama bizim canımızı sıkan köylü şehirli çekişmesine dönüşmesidir.. Hal böyle olunca bizim adayımızda Türkmenler köyünden gazeteci Bekir Doğan, Bekir Doğan hangi tarafta olursa bizde oyumuzu oraya veriz,” açıklaması üzerine köy muhtarları Bekir Doğan desteklediklerini açıkladılar..

Suların durulmadığı Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesinde, seçime katılacak olan partiler köy kökenli belediye meclisi üyesi adayı aramaya başlarken, Bünyamin Kılıç ve yönetimi bir yandan çalışma başlatması üzerine, Bizim gönlümüz ak Partide diyen Köy muhtarları, Akpınar muhtarı: İsmail Çıtak , Gözpınar Muhtarı Hıdır Kaya, Alışar Muhtarı Şaban Göz, Kabaktepe muhtarı Cafer Gedikli , Ambar Muhtarı Şerif Doğan, Kandil Muhtarı Arif Şahin, Kürtül Muhtarı Abidin Arıcı, Ataköy Muhtarı Mevlüt İspir, Ortaören Muhtarı Orhan Bağcı, Soysallı Muhtarı Yusuf Güneş, Türkmenler Köyü Muhtarı Durdu Uykun, Demirlik Muhtarı Mehmet Topal, Gaziler Muhtarı Süleyman Taş diğer muhtarlar, Gazeteci Bekir Doğan’ın da Ekinözü Belediye Meclisinde olması gerektiğini ve Kahramanmaraş Büyükşehir de Ekinözü ilçemizi temsil etmesi gerektiğini dile getirdiler.

HALKIN DESTEĞİ DOĞAN’A

Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesi Türkmenler, Vehne, Gaziler, Ataköy, Demirlik, Alışar, Ambar, Ortaören, Soysallı köylerinde görüştüğümüz vatandaşlar: “Bu bölgenin insanı, yıllardır gazetecilik yapan yörenin kitabını yazan Gazeteci Bekir Doğan’ı Ekinözü ilçesi Büyükşehir belediye Meclis üyesi adayı olarak birinci sırada görmek istiyoruz, Bizim oyumuz Bekir Doğan’a. Bekir Doğan nerede ise biz oradayız,” diyerek Gazeteci Bekir Doğan’a büyük destek verdiler..

Nursi Çelegen ise:

Seçim çalışmalarına son surat devam eden , Ak Parti Ekinözü Belediye Başkan adayı Nursi Çelegen: ”Bekir Doğan ağabeyimiz, Kahramanmaraş’ta bizim elimiz kolumuz, gözümüz olur, bende herkes kadar Bekir Doğan’ın birinci sıradan Ekinözü Belediye Meclis üyesi adayı olmasını istiyorum,” Büyükşehir de yapılacak olan işlerimizi günü güne takip eder” diye konuştu.

KAHRAMANMARAŞ BASIN DESTEĞİ DE DOĞAN’a

Kahramanmaraş Basın olarak Gazeteci Bekir Doğan, Ekinözü ilçesi 1. Sıra Belediye Meclis üyesi adayı olarak görmek istiyoruz, Büyükşehir Belediye Meclisinde de artık bizden biri olsun, Gazeteci arkadaşımı sonuna kadar destekliyorum..

Ekinözü de Ak Parti ve Bekir Doğan’a başarılar diliyoruz..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol