Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

FUTBOLA İŞADAMLARI DESTEĞİ
 17 Nisan günü, öğleden önce, KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük, TSO toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında, sporun şehirlerin ve ülkelerin tanıtımı başta olmak üzere gelişiminde önemli katkısı olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş'ın profesyonel 2 futbol takımının olduğunu hatırlatan Karaküçük; "Hem Faturavizyon Kahramanmaraşspor hem de Kahramanmaraş Belediyespor'un başarılarıyla gurur duyuyoruz. Kentimizin hangi alanda olursa olsun en iyi şekilde temsil edilmesi bizler için onur ve gurur kaynağıdır. Kahramanmaraşspor'un şu anda ligdeki başarısını da takdirle takip ediyoruz. Bir kaç maçları kaldı. Başarılarını devam ettirip şampiyonluğu göğüslemesini temenni ediyoruz. Şampiyonluk hepimiz için övünç kaynağı olacaktır." derken iş adamları olarak takımın başarısına kayıtsız kalmadıklarını dile getirdi ve Faturavizyon Kahramanmaraşspor'un ligi şampiyon bitireceğine inançlarının tam olduğunu vurguladı.


GEÇMİŞTEKİ HATALARDAN DERS ALINMALI

Karaküçük’ten sonra söz alan, Akedaş Yönetim Kurulu Başkanı ve Kipaş Holding A.Ş.’nin patronu Hanefi Öksüz, bu takımın bugüne kadar ciddi güven bunalımı yaşadığını söyleyerek, “Bizler işadamıyız, ama bakıyorsun, her sene ekip değişiyor, bize yardım için gelenler başka. Liderler değişince, ekip değişince, takım da güvene sorunu yaşadı bugüne kadar. Ancak gördük ki bugün bu sorun aşılmış. Halk da inanmış yönetime. Biz de inandık, bu bakımdan buradayız, destek oluyoruz. Para kolay kazanılmıyor, insanlar da verdiği parayı haklı olarak sorgulamak, gittiği yerden emin olmak istiyor. Bizler işadamı olarak şehrin sorunları ile de ilgilenmek zorundayız. Bu ödemeyi, bu katkıyı TSO’nun önderliğinde, temsilciliğinde yapmayı uygun gördük. Başkanımız Kemal Karaküçük’e teşekkür ediyorum. Bu bir gönül meselesi.  Ben futboldan anlamam, herkesin bir önceliği var, ha, kefenin cebi var mı derseniz, yok. Çok kazanan, çok yatırım yapan çok hayır işler. Biz bugün bunun bir ayağını gerçekleştiriyoruz. Takımımıza başarılar diliyorum”  diye konuştu.

MARKA ŞEHRİN MARKA TAKIMI

Bu düşünceyi ileri süren tanınmış işadamı Mahmut Arıkan oldu. Öksüz’den sonra mikrofonu alan Mahmut Arıkan, “Bu  destek konusunda sadece bizim katkılarımız yetmez. Basınında desteğini bekliyoruz, ancak görüyorum ki basın da buna hazır. Kahramanmaraş Büyükşehir oldu, marka şehir olacak, marka şehrin takımı da marka olmalı. bu da desteklerle mümkün. Bakıyorum, bende maça gittim, halk, taraftar kitlesi takımı şampiyon yapmak için el ele vermiş, inanmışlar takıma. El ele verirsek, birlik ve beraberlik içinde olursak, çözemeyeceğimiz sorun yok. Tabi burada siyasilerin de katkıları önemli. Bizler bu güne gelinceye kadar AK Parti Gurup Başkanımız Mahir Ünal beyle istişareler ettik, valimizle konuştuk. Bu bir birlik hareketiydi. Amacımız, isteğimiz, Kahramanmaraşspor’u hak ettiği yere taşımak. Yineliyorum, Mahir Ünal ve diğer siyasi ağabeylerimize teşekkür ediyorum, takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

TOPLAM 260 BİN LİRANIN DAĞILIMI

Karaküçük, yaptıkları girişim neticesinde Akedaş, İskur, Kipaş, Matesa, Arsan, Mem Tekstil, Arıkan Mensucat, Lutuf Mensucut ve Marteks firmalarının kulübe 260 bin TL yardımda bulunduğunu ifade etti. B:una göre; Akedaş 50, Kipaş 50, Matesa 40, İskur 30, Arsan 25, MEM tekstil 25, Arıkan 15, Lutuf 15 ve Marteks 10 bin lira olmak üzere toplam 260 bin lirayı bulan yardım sebebiyle söz alan  FaturaVizyon  Kahramanmaraşspor Yönetim Kurulu üyesi, işadamı, kulübün resmi yöneticisi olmadıklarının altını çizen Fatih Mehmet Ceyhan da desteklerinden dolayı iş adamlarına teşekkür etti; “Bu desteğin rakamından çok manevi değeri büyük. Takım bugüne kadar geçmişten beri yalnız bırakılmış, sahipsiz kalmış. İşadamlarımızın desteği yetmez, halkımızın da desteğini bekliyoruz. Ağabeylerim buradalar, katkıları ile bize moral verdiler. Artık geçmişi, dünü konuşmanın, tartışmanın kimseye yararı yok, bugüne bakmalıyız. Bizler şu anda, takımdan söz edecek olursam, kızgın saç üzerinde dans ediyoruz. Takım olarak hedefe, şampiyonluğa kilitlendik.  Abdal Halil Ağa’nın dediği gibi, bu birdin bahsi. Harcanan ve verilen paradan herkesin yüreği rahat olsun, emin olsunlar!” dedi.

Konuşmaların ardından Karaküçük, 260 bin TL değerindeki temsili çeki Numan Polat ve Fatih Mehmet Ceyhan'a teslim etti. Arkasından kulüp yöneticileri basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol