Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

ERKOÇ; GAZETECİLER GÜNÜ HAYIRLI OLSUN
 Erkoç; çalışan gazetecilerin kamuoyuna sıcak haber ulaştırma gayreti içerisinde zaman ve mekan farkı gözetmeksizin gece gündüz emek harcadıkları belirtildi.

ıklamada şunlara yer verildi:

"Ülkemizin ve kentimizin sorunlarını kamuoyuna aktaran, etkin çözüm önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan basın mensuplarımızın yorum ve görüşleri,  siyasetçiler olarak bize de çalışmalarımızda önemli faydalar sağlamaktadır. Basın çalışanlarımız, genelde ülkemizin, özelde ilimizin aydınlanmasında ışık olmaktadırlar. Ayrıca, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınması için yürütülmekte olan çalışmalar ile projelerin paylaşılması ve kamuoyu tarafından sahiplenilmesinde yerel basının katkısı, küçümsenmeyecek kadar önem taşımaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle ilimizde basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak, kamuoyunun doğru ve tarafsız bilgilendirilmesinde büyük rol üstlenen değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ederim.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol