Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

ERKOÇ, “BASIN ÜLKENİN EN BÜYÜK GÜÇLERİ ARASINDADIR”
 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, basını demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu belirterek, halkın duygularını dile getiren, sesi, soluğu ve siyasilerinde en büyük yardımcısı olduğunu kaydetti.

Çamlıca'da, basınla bir araya geldiğinde düşüncelerini paylayan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih  Erkoç, "12 yıldır hep yanımızda oldunuz, çalışmalarımızı kamuoyuna servis ettiniz. Ülkenin en büyük gücü olan basın mensuplarına teşekkür ediyorum" dedi.

Yoğun çalışma temposu ve gündem nedeniyle her zaman bir araya gelememekten yakınan Başkan Erkoç, büyükşehirle birlikte bütünşehir de olduklarını izah etti, artan sorumlulukları nedeniyle yoğunluğun ardından biraz rahatladıklarını ifade etti; "Sizler bizim için önemlisiniz. Sizlerin gözlemlerine, tavsiyelerine ihtiyacımız var. Biz bu şehri birlikte yönetiyoruz. Sizler de bu şehrin birer parçasısınız. Şehir büyüdü, işimiz kolay değil. Sorumluluklarımızla birlikte, birinin ayağına diken batsa yüreğimiz sızlarken, memleket meselelerine ve sorunlarına duyarlı birisi olarak sizleri ihmal ettiğimizi düşünmeyin" diye konuştu, arkasından dev ve avam projelerin ihale aşamasında olduğunu yineledi, yeni bulvarlarla, yeni köprülü kavşaklarla tanışma vaktinin sonuna gelindiğini müjdeledi.

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE BİR NUMARAYIZ!

Başkan Erkoç, Yusuflar Mahallesinden başladıkları kentsel dönüşüm bir numara oldukları gerçeğini vurguladı, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin kendilerini takdir ettiğini ifade etti, "Bizim büyükşehir belediyesi olarak tek gündem maddemiz var, o da taş üstüne taş koymak" dedi, mezarlık bitişiğindeki DSİ 201. Şubesi yerinin belediyeye alındığını, bunun yanında birçok altyapı ihalelerini bitirdiklerini, yeni şehir parkları ile müthiş bir yaşam alanı vücuda getirmek için düğmeye bastıklarını söyledi, kayak merkezi başta olmak üzere, teleferik, Sümbüllü Vadisi ve yeni otoparkların da yakında hayata geçeceği müjdesini verdi.

Ucuz konut projesi de dahil, ulaşımda sistemi güçlendirecek adımlar attıklarını da kaydeden Başkan Erkoç, ulaşım için 20 otobüsün daha alınacağını duyurdu, son olarak da memleket için gece gündüz demeden çalıştıklarını, çalışacaklarını basın mensupları ile paylaştı.

BASIN GÜÇLÜ BİR SİLAH!

Gazeteciler günü için Erkoç'la birlikte Çamlıca'ya gelen milletvekili Sıtkı Güvenç de, çalışan gazetecilerin gününü kutladı, eleştirilerin kendilerine ışık verdiğinin altını çizdi, basının güçlü bir silah olduğunu iddia edip, bunu göz ardı edemeyeceklerini kaydetti. Bu şehirde yaşayanlar olarak hepimizin aynı gemide olduğuna da işaret eden Sıtkı Güvenç, algı operasyonlarından örnekler verdi, ülkenin ekonomik, siyasi ve toplumsal gidişatını özetledi.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol