Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ’DE 10 BİN KİŞİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Depremde en çok göç alan yerlerin başında gelen Erdemli’de, Çeşmeli ’den Kızkalesi’ne binlerce depremzedeye iftar ve sahurluk ikram ediliyor. Ramazan programları kapsamında Erdemli Merkez’de düzenlenen programa yoğun katılım gerçekleşti. İftar programında 10 Bin kişi ellerini semaya kaldırıp dua etti, birlikte iftar yaptı.

BAŞKAN TOLLU; VATANDAŞLARIMIZLA MUTLUYUZ, HUZURLUYUZ

Binlerce vatandaşla birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Erdemli Belediye başkanı Mükerrem Tollu, “Her mahallede bir iftar programı düzenliyoruz. Bugün de Erdemli Merkez mahallemizde iftar programımızı icra ettik. Erdemlimizin Erdemli insanları var burada. Binlerce insanımız bugün burada iftar açmanın huzurunu, mutluluğunu Ramazan’ı birlikte karşılamanın huşusunu yaşadık. Ben gerçekten bizleri her alanda, her platformda yalnız bırakmayan Erdemlimizin kadirşinas insanlarına değerli büyüklerime huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. İnşallah Ramazan’ın güzelliği, Ramazan’ın huşusunu birlikte inşallah bayrama kadar bu şekilde gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

VATANDAŞLARDAN DESTEK

Yediden yetmişe toplumun her kesiminden iftarlara katılımın olduğu programlardan ise vatandaşlar oldukça memnun. Belediyenin düzenlemiş olduğu iftar programlarından memnun olduğunu ve çok beğendiğini ifade eden Fatma Uçar, “Çok güzel bir iftar yemeğimiz. Mutluyuz, huzurluyuz.

Ramazan’da birlik ve beraberliğin önemli olduğunu ifade eden Sedat Çelik, “ Birlik beraberlik böyle olur. Allah razı olsun” diye konuştu.

Belediye’nin düzenlediği iftar programından memnun olduğunu ifade eden Selvinaz Gülsoy, ” Böyle bir program yaptığı için belediye başkanımıza çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Erdemli Belediyesi’nin her türlü yardımı ilk günden beri yaptığını ifade eden Hasan Keskin, “ Allah belediyeden razı olsun, burada her türlü kolaylığı sağladı bize, çok yardımcı oldular, çok teşekkür ederiz. Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın” diye konuştu.

Bu Ramazan Ayı’nın biraz buruk geçtiğini ifade eden Türkan Kankılıç, “ Allah razı olsun getirenden, verenden” diye konuştu.

Öte yandan Erdemli Belediyesi’nin 26 noktada, 71 mahallede düzenlediği iftar programı,  Ramazan Ayı boyunca mahallelerde program dâhilinde devam edecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol