Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

EMİRALİOĞLU HALK EKMEK’TE
 İl gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Emiralioğlu İşletme ve iştirakler Müdürü Dr. Ali Rahmi Kaya’ yı makamında ziyaret ederek Halk Ekmek Fabrikasının yeniden üretime başlamasından dolayı hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaret esnasında İşletme ve İştirakler Müdürü Dr. Ali Rahmi Kaya; İl gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Emiralioğlu ve beraberindekiler Halk Ekmek Fabrikasını gezerek, Ekmek Tebliğine uygun olarak dizayn edilen ekmek sevkiyat araçları hakkında bilgi aldılar.

Müdür Emiralioğlu ekmek sevkiyat araçlarının önemine değinerek, Ekmek Tebliği gereğince bu araçların; ambalajsız olarak piyasaya arz edilen ürünlerin dış etkenlerden zarar görmeyecek şekilde tamamen kapalı, unlu mamullerin taşınması dışında herhangi bir taşıma işleminde kullanılmayan, tavan, zemin ve duvarları su geçirmeyen, zararlı ve mikroorganizmaların yerleşmesine izin vermeyen, pürüzsüz, kolay temizlenebilen ve dezenfekte edilebilen malzemeden yapılmış olması gerektiğini, Halk Ekmek Fabrikasının yeni sevkiyat araçlarının bu kapsamda hazırlanmış araçlar olduğunu belirterek Halk Ekmek Fabrikasının bu tür uygulamalarının önemli olduğunu vurguladı.





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol