banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

EMANET EMİN ELLERDE!
 Geçen hafta sonunda, MADOEVİ'ndeki devir teslim töreninde konuşan senelerin lokantacısı, senelerin Lokantacılar ve Pastaneciler Odası Başkanı M. Ali Fidan, plaketini alırken 22 yıl başkan vekilliği yaptığını, 4 seçim kazanarak, Oda'da geçirdiği 40 yılı anlatırken gözleri yaşardı. "Kırk yıl aradan sonra görevi genç meslektaşıma bırakıyorum. Oda ve emanet emin ellerde diyebilirim. Rahatım, huzurluyum, mutluyum. Yıllardır bize sahip çıkan, sorunlarımıza göğüs geren Birlik Başkanımız Ahmet Kuybu'ya da teşekkür ederim." dedi.

AYRILDIĞI İÇİN ÜZÜLDÜK, LAKİN...

Yemekli veda ve devir teslim töreninin onur konuğu olan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu da, "M. Ali Fidan abimiz yıllardır bizimle çalıştı. Doğrusunu söylemek gerekirse, gittiği, ayrıldığı için üzüldük. Lakin neticede bu bir görev, nöbet değişimi. Yerine görevi devralan arkadaşımız da senelerdir bu Oda yönetiminde ve mesleğin içinde bir kardeşimiz. Üstlendiği görevi başarı ile yürüteceğine, temsil edeceğine inanıyorum. Fidan ustamızın yüreği ferah olsun! Kendisine, senelerdir bizimle uyum içinde çalıştığı için, verdiği değerli hizmetler için teşekkür ediyorum!" diye konuştu. 

USTAMIZIN EMANETİNİ TAŞIMAK KOLAY DEĞİL

Aynı zamanda da Kahramanmaraş Turizm Derneği Başkanı olan, Lokantacılar ve Pastaneciler Odası Başkan Yardımcısı iken, nöbeti ustası M. Ali Fidan'dan devralarak Lokantacılar ve Pastaneciler Odası Başkanı olan Erdal Kanbur ise, oda başkanlıklarının bir gönül işi olduğunu belirterek, "Mesleğe senelerini, Oda'ya 40 yılını vermiş bir ustanın emanetini taşımak, muhafaza etmek kolay değil. Bir büyük ustadan nöbeti, bayrağı devraldığım için mutluyum.  Omuzlarıma binen sorumluluğun da farkındayım. Kendisine ve bize bu görevi layık görenleri mahcup etmeyeceğim" ifadesini kullandı ve arkadaşlarına teşekkür etti.

PLAKET TAKDİMİ VE KUR'AN-I KERİM

Yenilen yemeğin ardından, Kunduracılar Odası Başkanı Ali Köfte tarafından okunan Kur'an-ı Kerim sonrasında, mesleğe 40 yılını adayan büyük ustaya plaketleri takdim edildi.

Kültür ve Turizm İl Müdürü Seydihan Küçükdağlı’nın da bulunduğu Madoevi'ndeki nöbet devir tesliminde, ayrıca Birliğe bağlı bazı oda başkanları ile Lokantacılar ve Pastaneciler Odası yönetim kurulu üyeleri katıldılar, göreve yeni atanan Erdal Kanbur'a başarı dileğinde bulundular.   

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol