Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ELBİSTAN BELEDİYESİNDEN ASFALT ATAĞI
 Başkan Küçük, öncelikle geçen yıllardan asfalt çalışması tamamlanamayan mahallelerden başlayarak, sıcak karışım asfalt ile yolları kaplayacaklarını ifade ederek, asfalt sezonunu ise yağmurların sona ermesinin ardından açacaklarını vurguladı.

Göreve geldikleri günden bu zamana kadar belediye araç ve gereç parkını güçlendirmek amacıyla sürekli yatırım yaptıklarını da anlatan Başkan Küçük, geçtiğimiz aylarda günlük 15-20 kilometre sathi kaplama asfalt yapabilen bir aracı Elbistan halkının hizmetine sunduklarını kaydetti.

5 milyon TL'lik asfalt bitüm ile yüzlerce kilometre asfalt yol yapılabileceğini belirten Başkan Durmuş Küçük, "Göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar, yollarımızın sıcak karışım asfalt ile kaplanmasına büyük önem verdik. Yaptığımız asfalt yollar kalite bakımından çok yüksek standartlara sahip. Bu yıl asfalt bitüm alımı için büyük bir bütçe ayırdık. 5 milyon TL'lik asfalt bitüm alacağız. Asfalt yapımında kullanılan mıcır ve diğer işçiliği ise kendimiz üretiyoruz. Deneyimli ve profesyonel bir ekibimiz var. Bu sene Bahçelievler, Tepebaşı, Kümbet ve Cumhuriyet Mahalleleri öncelikli olmak üzere, tüm şehir genelinde cadde ve sokak yollarını asfaltlayacağız" diye konuştu.

MODERN ŞEHİR OLACAĞIZ!

2013 yılı programında yer alan bazı yatırımlara da değinen Başkan Durmuş Küçük, son olarak şunları söyledi;

"Bu yıl birçok hizmet yapacağız. Yeni hal kompleksinin tamamlanması için 500 bin TL, söğütlü köprüsü için 500 bin TL, Hocazade Mezarlığı bakım onarımı için 130 bin TL, Pınarbaşı sosyal tesisleri için 3 milyon TL, asfalt yapımı için 5 milyon TL, Kaynarca sosyal tesisleri için 1 milyon 600 bin TL ödenek ayrıldı. Bunlar yapacağımız hizmetlerden bazılarıdır. Elbistan ilçemiz yapılacak yeni yatırım ve hizmetlerle çok daha modern bir şehir halini alacaktır." 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol