banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

DUYMAZ AİLESİ ECZANESİ

Şehrimizde sayıları her geçen gün artan eczaneler kervanına eklenen Hilmioğlu Eczanesi’nin açılışına çok sayıda ünlü siyasetçiler, işadamları, eczacılar, muhtarlar, esnaf oda başkanları katılırken, Megapark Hastanesi altındaki eczane, Diyanet Sen üyesi Ali Sarıkaya’nın Kur’an okuyuşu ve Diyanet Sen Şube Başkanı Ekrem Aslan’ın duası ile açıldı.

Açılış konuşmasını Eczane sahibi, tanınmış konfeksiyoncu Hilmi Duymaz’ın oğlu Özkan Duymaz yaptı.

Özkan Duymaz, açılışa katıldıkları için, bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmadıkları için tüm konuklara teşekkür etti.

BU AİLEYİ 30 YILDIR TANIRIM

Bunu söyleyen, siyasetin ve iş dünyasının önemli ismi Mehmet Sabancı idi. Sabancı, dost olduğuna inandığı Duymaz ailesinin açılışında bulunduğu için mutluluğunu dile getirdi, dostluğun önemine vurgu yaparak, “Özkan evladımız da baba sevgisiyle şereflendi. Babasına sadakatini gösterdi. Biz de cami yaptırdık babamız adına, bize dostlar sordular. Niye camiye kendi adını vermedin diye. Biz de onlara, ‘bizim çocuklarımız da ileride bizim adımızı verirler’ dedik.” diye konuştu.

Konuşmaları müteakip hayırlı uğurlu olsun, Allah bol ve helal kazançlar nasip etsin duaları ile kurdela kesildi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol