banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

DULKADİROĞLU’NDA TOPLU NİKAH

Dulkadiroğlu Belediyesi, Sosyal belediyecilik kapsamında maddi imkansızlıklar başta olmak üzere bazı nedenlerle resmi nikah kıydıramayan çiftlerin nikahlarını kıydıracak.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati OKAY yaptığı açıklamada “Nikah, evlenecek erkek ve kadın arasında yapılan en hayırlı akittir. Özünde maddi-manevi birçok hayırlı gelişmeyi barındırır. Nikahla hedeflenen aile yuvası, dünya ve ahiret mutluluğunun çekirdeği mahiyetindedir ve toplumun en küçük yapı taşı hükmündedir. Aralarında nikah akdetmek suretiyle huzurlu bir yuva için yola çıkan çiftlerin, bu mutluluklarını ebediyete taşımaları da mümkündür. Kur’anı Kerim in, muhtelif ayetlerinde, böyle tertemiz iman ehli çiftlerin Cennetin gölgeliklerindeki safa dolu eğlencelerinden müjde üslubuyla bahseder. Nikah sevincini yaşayamamış, bazı nedenlerden dolayı bu zamana kadar resmi nikah kıydıramamış ve Belediyemiz sınırları içerisinde ikamet eden kişilerin nikahlarını kıydıracağız” dedi.

Başkan OKAY konuşmasının devamında “Resmi nikahları olmayanların ve nikah kıydırmak isteyen vatandaşların, Dulkadiroğlu Belediyesi nikah dairesine 21 Aralık 2014 gününe kadar müracaat etmeleri gerektiğini, 27 Aralık 2014 Cumartesi günü saat:14.00 yapılacak olan toplu nikah törenine katılacak olan çiftlerin nikah masraflarının belediye tarafından karşılanacağı” bildirildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol