banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

DOSTLAR BULUŞMASI
 Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ramazan Yavuz'un bu davetinde Ak Parti İl Başkan Yardımcılarından Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Beşen ve Cüneyt Doğan ile Hakan Dereli de hazır bulundular.

Sıcak ve samimi ortamda geçen buluşmada; yeni dönemde Kahramanmaraş için yapılacak olan yatırım ve hizmetler ele alınarak, Kahramanmaraş'ın gelişimi açısından kent ortak paydasında herkesin el birliği ile çalışması gerektiğine vurgu yapıldı, bu meselede basına da büyük görev ve sorumlulukların düştüğü fikrinde birleşildi.

NE KONUŞTUK?

Siyasetçi, işadamı ve gazeteci bir araya geldiğinde ne konuşuluyor ise, onlar  gündeme geldi. En çok da kurulan kabinede kimin bakan olacağı meselesi gündemin ilk sırasındaydı. Ve önümüzdeki günlerde atanması beklenen il başkanlık meselesi. Kim olacaktı?

Ev sahipliğini Ramazan Yavuz'un yaptığı 'Dostlar buluşması'na ayrıca katılanlar arasında, Gazeteciler Cemiyet Başkanı Abid Vanlı, basın camiasından; Mehmet Fiskeci, Mustafa Nuri Şirin, Mehmet Taş, Mustafa Karaaslan, Lütfi Yıkan ve 112 Çağrı Merkezi Müdürü Akın Ozan yer aldılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol