Öne Çıkanlar KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

DENİZKENT, bir yaşam biçimidir

 Geçtiğimiz hafta sonu, soğuk ve rüzgarlı havaya rağmen, sponsorluğunu Blok sakinlerinden Fatih Ateş'in üstlendiği ciğer kebabı partisi, yine herkesi kıskandıracak bir toplumsal dayanışma örneğiydi.

600 bin nüfuslu şehirde, tutkunluğun, sosyal dayanışmanın en güzel örneğinin sergilendiği Denizkent D Blok sakinlerinin pazar günkü ciğer kebabı partisinden sonra künefe ile neticelenen günden geriye kalan, pekişmiş, kenetlenmiş, daha da güçlü komşuluk ilişkileri moduna girmiş blok sakinleri, önümüzdeki günlerde de saç tava partisi hazırlıklarına şimdiden başladı bile.

Kamuoyunda, sosyal dayanışması ile örnek ve bir yaşam biçimi olarak değerlendirilen ve gösterilen Denizkent D Blok sakinlerinin bu toplumsal birlikteliği, başka sitelere, konutlara örnek olurken, blokta  ikamet edenlerin birbirlerine olan sevgisi, saygısı ve muhabbeti her geçen gün daha da artış gösteriyor.  






Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol