Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

ÇUKOBİRLİK’TE YIKIM ZAMANI
 Öyle ki, bu arsa, bir dönemler mahkemelik dahi olmuştu. Şimdi arsanın etrafını çeviren duvarlar güvenlik gerekçesiyle yerle bir oldu.

Haller Bölgesinde, Adana Yolu üzerinde buluna arsanın ancak çevre duvarları her geçen gün tehlike arz etmeye başlayınca, Büyükşehir Belediyesi, Çukobirlik duvarlarını yıkarak, tehlike olmaktan kurtardı. Yıkımın başladığı ilk dakikadan son saate kadar, bu yıkıma refakat eden Gökhan Binici’ye ayrıca teşekkürler.

12 yıl önce yıkılan Çukobirlik alanı 36 dönümden oluşurken, çevre duvarlarının da çürümeye ve her an yıkılmaya meyilli olması sebebiyle, Büyükşehir Belediyesi yıkım kararı aldı.


FATİH ERKOÇ’A TEŞEKKÜRLER

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkılan duvarlar için, Haller Bölgesindeki Fatih Dolmuş Durağı Kâhyalarından Seyfullah Yıldız ve arkadaşları; “Bu alan pislik yuvasıydı. Biz erkek olduğumuz halde korkuyor, duraktan karşı ana caddeye geçemiyorduk. Tinerciler, baliciler ve gayri ahlaki yaşamı meslek edinenler tarafından mekân haline gelen bölgenin temizlenmesi, duvarların yıkılmasını isabetli oldu. Bu anlamda, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür ediyoruz.” dediler.

Çevre sakinleri, Büyükşehir Belediyesinin, Çukobirlik’in eski arsası olan 36 dönümlük alanı en iyi şekilde değerlendireceğine olan inançlarını koruduklarını sözlerine eklediler.





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol