Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

ÇORBA ÇEŞMESİ SARAYALTI’NDA AKTI
 Belediyenin Sarayaltı camii cemaatine yönelik bu çalışmasından memnuniyetlerini dile getiren cemaat, ikrama  yoğun ilgi gösterirken, Kahramanmaraş Belediyesi Sosyal işler müdürlüğü ekipleri başta sanayi esnafı olmak üzere çeşitli okullarda da öğrencilere yönelik çorba ikramı tüm hızıyla devam ediyor. Ayrıca Sosyal Belediyecilikte ilkleri gerçekleştirmeye devam eden Kahramanmaraş Belediyesi, şehrin bir çok noktasında  Çorba Dağıtım Noktası açtı. Çeşmenin 3 musluğundan birden akan leziz ezogelin çorbası, soğuk günlerde karnı acıkan ya da açlığını bastırmak isteyen vatandaşların imdadına yetişiyor.



Kahramanmaraş İl Müftüsü
Muhammed Gevher, Cuma günleri her hafta ayrı bir camide halkla buluştuklarını belirtti. Cuma hutbesini ve namazı bizzat kendisi kıldıran Müftü Gevher, cami- cemaat ilişkilerini daha üst seviyede tutmak için  bu uygulamaya devam edeceklerini söyledi. Müftü Gevher hakla buluşmanın her türlüsüne koşarak gittiklerini vurguladı. Müftü Muhammed Gevher, Sarayaltı camii Kuran Kursunu da denetledi ve Cami İmam Hatibi Muharrem Tozar’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.


Yaklaşık 1500 kişiye dağıtılan çorba ve ekmek için uzun kuyruk oluştu. Cemaat ve vatandaşlar, belediyelerin çorba ikramlarından son derece memnun oldu. Sarayaltı Mahallesi Muhtarı Selahattin Poyraz, Cami İmam Hatipi Muharrem Tozar’ı bu güzel organizasyonunda kendisini yalnız bırakmadı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol