Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

CHP’DE 23 NİSAN KUTLAMASI
 Bugün, CHP parti binasında kutlanan etkinliğe çocuklar ve aileleri katılırken, 23 Nisan kutlaması saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

CHP il başkanlık koltuğuna temsili olarak oturan ve başkanı temsil eden Necip Fazıl İlköğretim okulu öğrencisi,  birinci sınıf öğrencisi Kerem Can Narlı (6) bütün çocukların bayramını kutladı, bu bayramı kendilerine armağan eden ulu önder Atatürk’e olan minnet duygularını dile getirdi.

Temsili il başkanının konuşmasından sonra kadın kolları başkanı, gençlik kolları başkanı sıfatıyla küçükler de konuşmalar yaptılar, bunu yine çocukların şiirleri, günün anlam ve önemine yakışır şarkılar söylediler.

SÜRPRİZ, HEDİYE PAKETLERİ VE KESİLEN ÜÇ ADET PASTA!

Günün en anlamlı sürprizini CHP İl Başkanı Esat Şengül yaptı. Hazırladıkları hediye paketlerini çocuklara kendi elleri ile dağıttı, onlara başarılar diledi ve bayramlarını kutladı..

Arkasından yine 23 Nisanın anlamına yakışır hazırlanan 3 adet CHP armalı pasta, yine temsili il başkanı, kadın kolları başkanı ve gençlik kolları başkanları tarafından kesilirken, günün anlam ve önemine ilişkin bir açıklama yapan İl Başkanı Esat Şengül, bu anlamlı günü ve cumhuriyeti bizlere armağan ettiği için Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkür etti, çocukların bayramını kutladı ve sözlerini de, “ne mutlu Türküm!” diyerek noktaladı.

23 nisan şenliklerine katılan çocuklar, ilk kez bu kadar heyecan dolu, coşku dolu ve farklı bir bayram kutladıklarını belirtmeden geçemediler.


















Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol