Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

BULUNTU’DAN GÖNÜL DOSTLARINA ZİYARET

6 Şubat’ta meydana gelen iki ayrı depremde sanayisi büyük ölçüde zarar gören Türkoğlu ilçe Belediye Başkanını ziyaret eden Buluntu, Bodur ve iş insanı Beşen Kılılı mahallesinde kurulan iftar çadırında hep birlikte vatandaşlarla birlikte iftar yaptılar.

Burada hem iftar yapan hem de vatandaşlar sohbet eden heyet iftar programından  sonra Kılılı da açılan "Kılılı Hasankeyf Çarşısı"nı ziyaret ederek esnaflarla bir süre sohbet ettiler.

Heyet Esnafları hayırlı ve bereketli kazançlar diledikten sonra Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’u makamında ziyaret ettiler.

Türkoğlu sanayisinin durumu ile ilgili Başkan Osman Okumuş’tan bilgiler alan KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep BODUR ve iş insanı Mehmet Beşen Türkoğlu sanayisinin bir önce üretime başlaması için ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Osman Okumuş, Ülke Sanayimize ve Üretim hacmimize büyük katkıları olan Kale Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep BODUR ve KMTSO Başkanımız Mustafa BULUNTU ve iş insanı Mehmet Beşen’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol