Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

BİLİNÇ IŞIKLARINI YAKALAMAK VE KÜRESEL ÇAĞDA VAR OLMAK
 Necip  Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansta açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, kültürel ve sosyal değerlerimizi ön plana çıkarmak adına kültürel anlamda etkinliklere devam ettiklerini söyledi.

Kahramanmaraş Belediyesi’nin bir dizi konferanslar düzenlediğine dikkat çeken Başkan Poyraz: “Belediye olarak halkımızın ve gençlerimizin bilgilenmesi ve bilinçlenmesi adına konferanslarımız devam ediyor. Bu bağlamda bu Sayın Atasoy Müftüoğlu Hocamız bizlere hitap edeceklerdir. Kendilerine hoş geldiniz diyor hepinize saygılar sunuyorum” dedi.


Daha sonra kürsüye gelen Atasoy Müftüoğlu ‘Bilinç Işıklarını Yakalamak ve Küresel Çağda Var Olmak’ konulu konferansına başladı.

Konferansta gençliğin atılım yapması gerektiğine işaret eden Müftüoğlu: “Gençliğin şimdi uyanması lazım. Öyle bir gençlik yetişmeli ki üstadları aşmaya cesaret etmeli ve onların geldiği noktayı da aşmalıdır” dedi.


Atasoy Müftüoğlu, son zamanlarda yeni bir dil türediğine işaret ederek, hoşgörü dilinin her şeyi mübah saydığına işaret ederek, mezheplerin savaşıyor durumda olmasının utanç verici bir şey olduğunu söyledi.

Konferansın sonunda Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Atasoy Mütfüoğlu’nda bakır işleme kayık tabak hediye etti.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol