Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

BASKETBOLCULAR SANKOLU ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
 2007 yılında Erkekler Bölgesel Liginde aldığı birincilikle adını duyuran takım, daha sonraki yıllarda Türkiye Şampiyonluğuna kadar yükseldi. 
Takım yöneticilerinden Cem Akdag ve Doray Dai, oyuncularından Mesut Ademoğlu, Isaiah Swann ve Erden Eryüz’ün katıldığı söyleşide öğrencilerin sorularını yanıtlayan kadro, basketbolun özellikle Gaziantep şehrinin basketbol takımının desteklenmesi gereğinin altını çizdi. 

Takım antrenörü Cem Akdağ öğrencilerin soruları üzerine pazar günü yapılacak karşılaşmada maçı almak için gerekli donanıma sahip olduklarını ve ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti. 
Özel Sanko Okulları’nın Gaziantep için büyük kazanım olduğunu ifade eden Akdağ, okulun ayrıcalıklarının İstanbul’daki birçok iyi okulda bulunmadığını kaydetti. 
Öğrencilerin favorisi takımın yurtdışından gelen sporcusu Isaiah Swann ise konuşmasında, “Türkiye’de futbol ilk sırada ama basketbol birkaç yılda en iyi olacak. O nedenle ben buradayım” dedi. 

7 yaşında basketbola başladığını anlatan Erdem  Eryüz de öğrencilere aralarından iyi basketbolcular çıkabileceğini ifade ederek,  disiplinli çalışmalarını önerdi. 
Öğrencilerin takıma desteğinin önemli olduğunu belirten Takımın Müdürü Doray Dai, “Bu takım daim oldukça sizler de yer alacaksınız” dedi. 
Söyleşi için katılımcılara te şekkür eden Özel Sanko Okulları Akademik Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Tilfarlıgil, yaşanılan şehrin kültür ve değerlerine sahip çıkmanın bir yolunun da yerel takımlara destek vermek olduğunu söyledi. 

Söyleşi sonunda çekilen kura ile takım forması verilen altı öğrenci, formalarını oyunculara imzalattırdı. Ayrıca Isaiah Swann, bir grup öğrenci ile okul bahçesindeki basketbol sahasında mini maç yaptı. 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol