Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN YILMAZCAN, PAZARCIK’A HİZMETE DEVAM EDİYORUZ

Eğrice Mahallesinde başlayan millet konağı kazı çalışmaları yapılan yerde incelemelerde bulunan Başkan Yılmazcan, bu mahallemizin içme suyu sorununu, elektrik sorununu, yol sorununu çözdüklerini şimdi ise Millet Konağı yapım çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, mahalle ziyaretleri kapsamında Eğrice Mahallesinde yapımı başlanan Millet Konağı alanında incelemelerde bulundu.

Mahalle ziyaretleri kapsamında Eğrice Mahalle muhtarı ve eğrice halkı ile  Pazarcık Belediyesi tarafından yapımına başlanan Millet Konağı alanında incelemelerde bulunan Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim YILMAZCAN burada yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımla birlikte. Sayın Muhtarımla beraber çalışıyoruz. Mahalle hizmetlerimiz devam ediyor. İlk etapta bu mahallemizin en önemli sorunlarından biri olan içme suyu meselemiz vardı. Büyükşehir Belediye Başkanımız KASKİ Genel Müdürlüğü'ne talimat vererek altılık su bulduk. Bu sorunu çözdük. Elektrikle ilgili bir sorunumuz vardı. 

AKEDAŞ yetkilileri ile temasa geçtik. Mahallemizde elektrik gücümüz arttırmak amacıyla birlikte trafo kurdurduk. Elektriğimizi de güçlendirdik.  Diğer taraftan kilit taşı çalışmalarımız mahallemizde devam ediyor. İlk etapta beş bin metrekare kilit parke taşı çalışması yaptık. Tabii yerel yönetimlerde talep bitmez. Çalışmalarımız İkilitaş Mahallemizde devam edecek yine mahallemizin en önemli sorunlarından biri olan uzun yıllardan beri mahalle konağımız eksikti.

Bugün de gezerek yönetim anlayışı çerçevesi içerisinde mahallemizi ziyaret ettik. Ve  Üç mahallemizde Millet Konağı  yapılması için ihaleye çıktık. birincisi Eğrice Mahallemiz. İkinci Ulubahçe mahallemiz. Üçüncüsü de Büyük Nacar Bölgesi. Mahallemizin mahalle konaklarını ihaleye çıkarttık iki mahalle konağımızın temelini attık Ulubahçeli, Ecelköy. Bugün de kazı çalışmaları için ilk kazmayı vurduk ve yakında da birkaç gün içerisinde de betonun dökülerek çalışmalara başlayacak. En kısa zamanda üç aylık gibi kısa bir sürede de, hemşehrilerimin hizmetine sunacağız.

Durmak yok, yola devam diyorum. Allah bizi hemşehrimize karşı mahcup etmesin. Pazarcık Belediyesi çalışıyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi çalışıyor. Sayın vekillerimiz çalışıyor. Sayın Valimiz çalışıyor, İl Başkanım çalışıyor. ve cumhurbaşkanlığı merkezi hükümet sistemimiz gecemizi günümüze katarak cumhurbaşkanımızın liderliğinde önderliğinde memleketimize hizmet etmeye çalışıyorlar. Durmak yok yola devam diyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol