Öne Çıkanlar hem PAŞA ÇEK BAŞKONSOLOS LAUFEROVA AÇEVDE 5 NİSAN MADALYA GÜNÜ MESAJI PİAZZADA FİYATLAR BAYRAM ETTİRİYOR ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN YILMAZCAN, “EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE HİZMET VERİYORUZ!”

Esnaflarımızın talep isteklerini dinleyerek çözüm odaklı çalışma yaptıklarını belirten Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan şunları söyledi; "Belediye olarak ticaretimizi canlandırmak, normale dönmek amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

Başkan Yılmazcan; “Deprem süreci boyunca her saniye el ele, gönül gönüle hareket ettiğimiz, dayanışmanın en büyük örneğinin sergilendiği fedakar esnafımızı ve cansiperane ilçesinin kalkınmasına destek veren hemşerilerimizin talep ve önerilerini dinledik. Esnafımız, hemşerilerimiz et ve tırnak gibidir. Bu birlikteliğe hizmet ise bizim için büyük bir onurdur.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1566