Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN POYRAZ KAYSERİ'DE İNCELEMELERDE BULUNDU
 Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin şehiriçi ulaşımda çığır açan toplu taşıma sistemleri projesini yerinde incelemek üzere Kayseri'ye giden Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin ev sahipliğinde Kayseri'de bir dizi gezi ve incelemelerde bulundu. Kayseri'yi model alarak Kahramanmaraş'ta toplu taşıma sistemleri projesini hayata geçirmeyi hedefleyen Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, ilk olarak Başkan Özhaseki ile toplu taşıma sisteminde bir süre yolculuk yaptı ve projeyi birinci ağızdan dinledi. Ardından Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Toplu Taşıma Sistemi Depo Sahası'na giden Başkan Poyraz'a burada toplu taşıma sistemi ile ilgili bir brifing verildi.



"KAYSERİ'Yİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ"

Brifingin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Poyraz, ara ara Kayseri'ye ziyaretlerde bulunduklarını belirterek: "Kayseri artık dünya kentleri içerisinde her gün biraz daha büyüyen, gecekondunun olmadığı temiz bir kent. İnsanları da çok temiz ve sıcak" dedi.


Diğer iller gibi Kayseri'deki toplu taşıma sistemi projesini yakından takip ettiklerini ifade eden Başkan Poyraz: "Kayseri ilimizde olan bu çalışma hakikaten sıra dışı bir çalışma. Bizde şehrimiz için uygulamayı düşündüğümüz bu projeyi yakından incelemek istedik. Burada da gördüğümüz kadarıyla çok güzel bir ekip var. Gerek genel müdür arkadaşımız, gerekse genç mühendisler bu işe gönüllerini vermişler. Bize de çok güzel bir sunumda bulunarak proje ile ilgili bilgilerini aktardılar. Güzel ev sahipliğinden dolayı tüm yetkililere teşekkür ediyorum" diye konuştu. Brifingin ardından Başkan Poyraz, Başkan Özhaseki ile Toplu Taşıma Sistemi Depo Sahası'nı da gezerek incelemelerini noktaladı.


Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ın Kayseri'deki incelemelerine Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Uzunlar ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Telat Özdemir de katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol