Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN POYRAZ HAMAM VE ÇARŞILARI İNCELEDİ
 Tarihi Çarşı Bölgesi Cephe İyileştirme Kentsel Tasarım ve Alt Yapıve Restorasyon Projesi yapım işinde uygulamalar son hızla devam etmektedir.

Çarşı esnafının ve vatandaşın gün içindeki ticaret imkanını kısıtlamamak ve çarşı bölgesinde yaya akışını tehlikeye sokmamak adına çalışmalar ağırlıklı olarak mesai saati dışında ve gece yürütülmektedir.

Belediye Başkan Mustafa Poyraz, İmar ve Şehircilik Müdürü Melike Özdemir, İmar ve Şehircilik Müdür Yardımcısı ve Kudeb Sorumlusu Fatih Adanır ve İmar ve Şehircilik Müdür Yardımcısı Çetin Hurşitoğlu ve Kudeb uzmanlarıyla ile birlikte bugün çarşılarda gelinen aşamayı birebir yerinde inceledi.

Teknik gezi, restorasyon uygulaması devam eden Çukur Hamamda başladı. Hamamda uygulamanın geldiği aşamayı yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, uygulamaya ilişkin kontrollerden bilgi aldı.

Suk-i Maraş (Maraş Çarşısı)-Belediye Çarşısı ile devam eden gezide cephelerde ve üst örtüde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Poyraz aynı zamanda çarşı esnafları ile de birer birer görüşerek sohbet etti.

Esnafın memnuniyetini ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Poyraz Bakırcılar-Semerciler Çarşısında da incelemelerine devam etti.

Tüm uygulamaların en son Haziran ayında bitirilmesini hedefleyen Başkan Poyraz buna ilişkin gerek müteahhitler gerekse kontrollerle görüşerek uygulamalardaki titizliğini dile getirdi.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol