banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN OKUMUŞ; HAYIRLI OLSUN

Depremin ilk günden itibaren, her daim sahada olan ve vatandaşların yaralarının sarılması için onların yardımına koşan, Türkoğlu ilçesinin başarılı Belediye Başkanı Osman Okumuş, Konteyner kentlerin en kısa sürede kurulması için var gücü ile çalışırken, işleri bilhassa kendisi takip ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Özbek Mahallesinde inşaatına başlanan köy tipi evlerin inşaatının da yerinde inceleyen Başkan Osman Okumuş, yapım süreci ile ilgili bilgiler aldı.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman OKUMUŞ, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin OKUMUŞ ile birlikte Cumhurbaşkanının kırsal alanlarda yaşayan afetzede vatandaşlarımıza müjdelediği köy tipi konutların inşaa çalışmalarını yerinde inceleyerek, yapım süreciyle alakalı bilgiler aldılar.

Başkan Okumuş, “Özbek Mahallemizde yapımına başlanan köy tipi konutlar 310 adet olup, 135 m² büyüklüğünde yapılmaktadır. Konutlar tamamlandığında içerisinde taziye evleri, okulları ve parkları olan sosyal donatılı yaşam alanları olacak. Hayırlı olsun.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol