banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN OKAY’IN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Şehitler Haftası Dolayısıyla yayınladığı mesajında şehitlik mertebesinin önemine değindi. Vatanı ve milleti için canını feda eden şehitleri rahmetle andığını dile getiren Başkan Okay, şunları söyledi: “Bölünmez bütünlüğümüzün en büyük kanıtı ve ispatı şehitlerimizdir. Şehitlerimiz, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için canlarını hiç düşünmeden feda eden kahramanlardır. Ayrıca yaşamış olduğumuz felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımızın da şehitlik mertebesine ulaştığına inanıyor ve onları da rahmetle anıyoruz. 

Bu duygu ve düşüncelerle, bütün kahraman vatan evlatlarımızı, hain darbe girişimlerine ve her türlü terör belasına karşı bedenini ve canını siper ederek şehadete eren tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle, hürmetle anıyorum.  Şehitlerimizin emaneti olan ailelerinin her zaman yanında olduğumuzun altını çizerek, onları da sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol