Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN MUSTAFA NARLI’DAN KADİR GECESİ MESAJI

Başkan Narlı, Kadir Gecesi dolayı ile bir mesaj yayınladı. Tüm İslam Aleminin Kadir Gecesini kutlayan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Narlı:  “Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni karşılamanın sevincini yaşıyoruz. Allah'ın kelamı olan kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim, ramazanın kalbi olan bu gecede inmeye başladı.

Birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan ayında, Bu mübarek gecede semaya açılan eller, ülkemizin ve milletimizin huzuru için dua edecektir. Bu nedenle İslam alemi için ayrı bir önemi olan bu mübarek gece vesilesi ile tüm Müslümanlar yan yana ibadetlerini gerçekleştirecek ve Kadir Gecesi'nin feyzini hep birlikte dua ederek alacaklar.

Bu gecenin manevi iklimi ile dayanışma, kardeşlik ve yardımlaşma ve gönül dünyamız aydınlanacak. Bu mübarek gecenin Kahramanmaraşlı hemşerilerim başta olmak üzere, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlar getirmesini, deprem felaketinin açtığı yaralarımızı sarmamıza vesile olmasını Rabb’imden niyaz ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol