Öne Çıkanlar SİYASİ PARTİLERDE ADAYLAR BELLİ OLDU BAŞKAN OKAY OYUNU KULLANDI PİAZZADA FİYATLAR BAYRAM ETTİRİYOR Nilden Bayazıt Postalcı PETROL FİYATLARININ DÜŞÜŞÜ CARİ AÇIĞA OLUMLU YANSIDI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN GÜRBÜZ İLE GÜZEL GÜNLERE VE GÜNEŞLİ YARINLARA

Mazbatasını teslim alırken eşi Hüsne Gürbüz, Milletvekili Ali Öztunç, İl Başkanı Ünal Ateş, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynep Özbaş Arıkan, Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan, Ekinözü Belediye Başkanı Harun Vicdan ve diğer yol arkadaşlarıyla birlikte olduğunu belirten Gürbüz, Elbistanlı hemşehrilerine teşekkürlerini iletti.

Gürbüz, mazbatasını aldıktan sonra Elbistan Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğunu belirterek, güzel günlere ve güneşli yarınlara hep birlikte koşacaklarını ifade etti.

BUGÜN YENİ BİR DÖNEME MERHABA DİYORUZ

Açıklamasında şu görüşlere yer veren Gürbüz, "Bugün yeni bir döneme Merhaba diyoruz. Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda güzel günlere, güneşli yarınlara hep beraber koşacağız. Sizin emanetiniz, sizin belediyeniz olan Elbistan Belediyesi’ni teslim aldık.

Mesai mefhumu gözetmeksizin yaralarımızı hızlı bir şekilde saracak, eşit ve adil bir anlayışla Elbistanımıza hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız. Elbistan hak ettiği değeri görecek, Elbistan ‘Marka’ şehir olacak! Sözümüz söz!" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol