banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN GÜNGÖR, FIRTINANIN VURDUĞU PAZARCIK’I ZİYARET ETTİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile şiddetli fırtına sonrası tahribatların meydana geldiği Pazarcık’ta incelemelerde bulundu. Vali Ömer Faruk Coşkun, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan ve AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel’in de yer aldığı incelemelerde heyet, afetzedelerle de bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Afetzedelerin acılarını paylaşan Başkan Güngör, “6 Şubat’ta meydana gelen ilk depremin merkez üssü olan Pazarcık ilçemizi yeniden inşa etmeye ve yaralarımızı sarmaya çalıştığımız bu süreçte maalesef ilçemiz bugün meydana gelen şiddetli fırtına sonucu tekrar bir yara aldı. Bu elim afette hayatını kaybeden hemşehrimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbim arefe günü hürmetine bizlere yardımıyla ihsan buyursun” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol