banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN GÜNGÖR; “BU ZORLU SÜRECİN ÜSTESİNDEN HEP BİRLİKTE GELECEĞİZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Tarım ve Orman Bakanı ve AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci ile Şairler Tepesi’nde düzenlenen programda psikolog ve sosyal hizmet uzmanları ile bir araya geldi. Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya’nın de yer aldığı programda psikolog ve sosyal hizmet uzmanlarıyla sohbet eden ve taleplerini dinleyen Kirişci ve Güngör, katılımcılardan gelen soruları da yanıtladı.

YARALARIMIZI HIZLA SARIYORUZ

Program sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Güngör, “6 Şubat depremlerinin ardından yaralarımızı hızlı bir şekilde sarma ve şehrimizi tekrar ayağa kaldırma noktasında tüm paydaşlarımızla birlikte yoğun gayret gösteriyoruz. Bugün de depremin ilk anından itibaren sahada olan, bilfiil görev yapan, psiko-sosyal destek noktasında hemşehrilerimizin yardımına koşan psikolog ve sosyal hizmet uzmanı kardeşlerimizle bir araya geldik. Var gücüyle hemşehrilerimizin yardımına koşan herkese canı gönülden teşekkür ediyoruz. İnşallah devlet millet olarak bu zorlu sürecin de hep birlikte üstesinden geleceğiz” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol