Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN GÜNGÖR, BAKAN KİRİŞCİ İLE İFTAR SOFRASINDA

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve programlara katılmak üzere şehre gelen Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile Ukrayna Büyükelçiliği ve Türkiye – Ukrayna Dostluk Derneği iş birliğiyle düzenlenen iftar programına katıldı. Milli İrade Meydanı’nda Büyükşehir’in aşevinde düzenlenen programda; Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, Türkiye – Ukrayna Dostluk Derneği Başkanı Celil Sümer ile çok sayıda vatandaş da yer aldı. Başkan Güngör ve Bakan Kirişci, orucunu açtıktan sonra iftar çadırında vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti ve taleplerini dinledi.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN

İftar programına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Hayrettin Güngör, “Tarım ve Orman Bakanımız, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayımız Sayın Vahit Kirişci’nin katılımlarıyla bu akşamki iftarımızı Milli İrade Meydanı’ndaki çadırımızda hemşehrilerimizle yaptık.

Ramazan’ın bereketinden hemşehrilerimizle birlikte istifade ettik. Rabbim oruçlarımızı kabul, birlik ve beraberliğimizi daim, sofralarımızı bereketli eylesin” cümlelerini kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol