Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ERKOÇ TÜRKOĞLU’NDA
 Başkan Erkoç, “Halkımızın teveccühü ile göreve gelmiş hizmet erleriyiz. Halkımıza hizmeti severek, aşkla ve şevkle yapıyoruz” dedi.

 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Türkoğlu'nda Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştireceği projeleri inceledi.

 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yatırım değerlendirme ve inceleme gezisi için Türkoğlu’na gitti. Başkan Erkoç’u Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş makamında bir süre ağırladı. Başkan Okumuş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve sürdürdükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Türkoğlu’nda yapımı devam eden mesire alanına gerçekleştirilen inceleme gezisine, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un yanı sıra Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ile Belediyesi Meclis üyeleri de katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Eroç’un sık sık ilçelerini ziyaret ettiğini belirten Başkan Okumuş, ilçelerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç’a teşekkür etti.

Erkoç: Türkoğlu yeni cazibe merkezi olacak

 Türkoğlu’nda yol ve park bahçelerle ilgili çalışmaların yapıldığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, ilçelerin standartlarının yükselmesinin önemine değinerek, “Büyükşehir statüsü ile birlikte ilçelerimizle koordineli bir şekilde çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet kalitesi ile hizmet miktarının artması bizim temel hedefimiz” dedi.

Erkoç açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: “ Büyükşehir belediyesi meclis üyelerimiz ve Türkoğlu belediye başkanımız ile birlikte yatırımları yerinde görme fırsatı bulduk. Burası çok güzel bir park alanı inşallah burayı Türkoğlu’na yakışır bir mesire alanı haline getiriyoruz. Dinlenme alanları, spor alanları, yürüyüş yolları ile burası Türkoğlulu vatandaşlarımızın daha rahat nefes alacağı bir yer olacak. Yaklaşık 95 dönüm bir alan burası. Yazın sıcağından bunalan vatandaşlarımız inşallah burada daha ferah ortamda dinlenme imkânı bulabilecek. Türkoğlu’na taziye evi yaptık sayın başbakanımız açılışını gerçekleştirdi. Şimdi vatandaşlarımızın hizmetinde. Türkoğlu’nun giriş ve çıkış yollarını yapıyoruz. Türkoğlu Belediye Başkanımızla omuz omuza vererek ilçemizin ihtiyacı ne ise yapmak için gayret ve çaba gösteriyoruz. Türkoğlu ilçemiz her şeyin en güzeline layık. 5 yıl içerisinde Türkoğlu’nun çehresinin nasıl değiştiğini herkes görecek. Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman bey’e de çok teşekkür ediyoruz. Osman Bey her zaman çok gayretli bir belediye başkanımız. Bu işi de bizim gibi severek aşkla şevkle yapıyor. Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımız devam edecek. Ortak projelerimizle Türkoğlu’muzu daha güzel hale getireceğiz. Türkoğlu lojistik merkezi inşaatı başlıyor. Önemli bir taşıma merkezi olacak. Organize sanayi bölgesi hızlı bir şekilde yükselecek. Böylelikle Türkoğlu yeni cazibe merkezimiz haline gelecek.”

 “Yolları da elden geçiriyoruz”

 Büyükşehir Belediyesinin Türkoğlu ilçesinde gerçekleştirdiği yol çalışmalarıyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç; “Ekiplerimiz bakım-onarım çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle şehir merkezine bağlı olan Yeşilyöre yolu çok önemli, burayı da genişleteceğiz. Adana yolundan gelen insanlar buradan şehir merkezine ulaşabilecekler. Şehirle Türkoğlu artık iç içe girdi. Bizde bir bütün olarak düşünüyoruz. Ve bu yolu ana arter olarak yapacağız’’.

Başkan Okumuş: “Büyükşehir her zaman yanımızda”

 İlçe genelinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise: “Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Fatih Mehmet Erkoç, Türkoğlu’muzu şereflendirdiler. Büyükşehir belediyesi önderliğinde İlçemize bir ekip olarak hizmet ediyoruz. Biliyoruz ki Büyükşehir Belediyemizin kapısı bize her zaman açık. İncelemede bulunduğumuz bu mesire alanı inşallah mart-nisan ayına yetişecek ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bu bölgede yeşil alan eksikliği vardı. Bu parkla bu ihtiyacımızı gidereceğiz. Desteklerinden dolayı büyükşehir belediyemize ve sayın başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Türkoğlu büyüyen bir ilçe… Gelecekte daha da hızlı büyüyecek… Büyükşehir belediyemizle birlikte gerek alt yapı gerekse konut sektöründe çalışmalarımız devam ediyor. TOKİ başkanımızla görüştük. Büyükşehir belediyemizde imarını tamamladıktan sonra TOKİ’nin yapacağı konutlarla ilçemizin konut ihtiyacını da gidermiş olacağız. Adana- Kahramanmaraş yolu üzerindeki refüj çalışmaları devam ediyor. Türkoğlu Belediye binası ve hükümet konağı projesinde de çalışmalarımız sürmekte. Bu vesileyle bizlere her zaman kapısını açan, bizleri hiçbir zaman boş göndermeyen, Türkoğlu’na hizmet noktasında bizle birlikte gayret gösteren ve bugün ilçemizi onurlandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Fatih Mehmet Erkoç’a bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol