banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ERGİN İŞİ BİTİRMİŞ, KONGREYE GEREK KALMAMIŞ!
 Yaklaşık1.500 üyesi bulunan Tes-İş Kahramanmaraş Şubesinin bugün genel kurulu var. Genel Kurul,  DSİ Cumhuriyet Salonunda, saat 10.00’dabaşlayacak iken, dün gece Madoevi’nde bazı Tes-İş Şube başkanlarına, delegelere ve misafirlere yemek veren Tes-İş Kahramanmaraş Şube Başkanı Ömer Lütfi Ergin, yaptığı konuşmada yönetim kurulunun seçmenin kendisine yüklediği emaneti hakkıyla yerine getirmek için üyelerin,  delegelerin beklentisi doğrultusunda 4 yıl boyunca özveriyle çalıştıklarını söyledi.



Başkan Lütfi Ergin; “Ve yıllarda sahip olduğumuz tecrübeyle, hiç eksilmeyen hizmet anlayışımızı, heyecanımızı birleştirerek, bu camiaya efendi değil, hizmetkar olmaya, yine sizlerdin sayesinde ve sizlerin destekleriyle devam edeceğiz. Elde edilecek başarılar, sadece bize ait olmayacaktır.  İşyerlerimizdeki tüm çalışanların katkısıyla, bizi değerli arkadaşlarımın başarısı haline gelecektir. Tüm üyelerimizi kucaklayan, sevgi, saygı, barışın ve huzurun işyerlerimizde hakim olması için ayrıştırmayan, kaynaştıran ve birleştiren bir anlayış içinde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bu çalışmaları yürütecek olan yönetimimiz bundan sonra da sizlerden bir kez daha güven ve destek bekliyor. Bu y olculuğa sizlerle beraber çıktık, bu yolculuğu sizlerle birlikte devam ettireceğiz” dedi.

SALON TIKA BASA DOLUYDU

Salonun tamamen dolu, tıka basa olduğu ortamda coşkulu kalabalık karşısında Başkan Lütfi Ergin cümlelerini şu sözlerle tamamladı; “Bu kongre, sizlerle birlikte yürüyüşümüzün olgunluk noktasıdır. 3. dönemimizde de tüm zorlukları birlik ve kardeşlik ruhunu egemen kılarak aşmakta kararlıyız, bu nedenle bizim olduğumuz yerde ayrıcalığın, bölücülüğün yeri ve zemini yoktur. Bizim sendikacılık anlayışımızın odağında birlik ve beraberlik var, insan var. Bu anlayışla Allah’ın izniyle aşamayacağımız engel, karşı koyamayacağımız güç yoktur. Biz bir aileyiz, her şeyi bu aile ortamında paylaşırız” diye konuştu ve konuklarına geldikleri için teşekkür etti, akabinde de bu genel kurulun sendikalarına ve camiaya hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.

ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN!

Madoevi’ndeki yemekli toplantıda ikinci olarak söz alan Tes-İş Genel Başkan Yardımcısı Hasan Tahsin Zengin, “Başkan Ergin bize bir şey bırakmadı, o her şeyi bugünden bitirmiş, maşallah şu kalabalığa bakar mısınız, yarına, genel kurula gerek kalmamış, şimdiden hayırlı uğurlu olsun!” dedi ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen misafirleri selamladı.

Başkan Ergin ve Tes-İş’in ağır topları, Madoevi’ndeki salonun yetmemesi üzerine konukların bir bölümü Arsan Center’da ağırlanmıştı. Ergin ve arkadaşları Arsan Center’a da giderek oradaki konuklarla ilgilendiler.

KİMLER GELDİ, KALABALIK NEDENDİ?

Madoevi ve Arsan Center’daki yemekli toplantıya Türkiye’nin dört bir yanından sendikacılar katılırken, başta; Tes-İş Genel Başkanı Yardımcısı Hasan Tahsin Zengin, Genel Sekreter Mustafa Şahin, Teşkilat Sekreteri İsmail Güngör yanında, Şanlıurfa,  Van, Erzurum, Kayseri,  Elazığ,  Adana ve Afşin Tes-İş Şube Başkanları ile üyeler ve delegeler ve diğer konuklar katıldı. Hem Madoevi, hem de Arsan Center’daki toplantıya yaklaşık 320 kişi katıldı.

Genel kurul, bugün DSİ Cumhuriyet Salonunda saat 10.00’da yapılacak ve Tes-İş yeni başkanını seçecek, muhtemelen mevcut başkan Lütfi Ergin bir kere daha güven tazeleyecek, bir kere daha üyelerin, delegelerin teveccühüne mazhar olacak.

Bugünkü  genel kurulda, olağan delegelerle birlikte 136 delege oy kullanacak.


















Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol