Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN DAVARCIOĞLU’NDAN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Ramazan bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınlayan  Başkan Ahmet Davarcıoğlu “Bayramlar, umutsuzluğun yerini umudun aldığı, karanlığın yerini aydınlığa bıraktığı özel günlerdir. Asrın Deprem Felaketi yüzünden, tarih boyunca yaşamadığımız kadar büyük acıları yüreğimizde hissettiğimiz, üzücü günlerden geçiyoruz.

Bu süreci,  duyguları en üst seviyeye çıkararak ve toplumsal dayanışma ruhumuzu artırarak hafifletmeye çalışıyoruz. Kaybettiğimiz çocuklarımızın anılarının yaşatılması için çalışmaya, kayıp yaşayan ailelerimizin her noktada yanında durmaya devam ediyoruz.”

Kahramanmaraş halkının, dayanışma ruhu içerisinde davrandığı, kardeşliğini ve birliğini güçlendirdiği zamanlarda aşamadığı hiçbir sorunun olmadığını belirten Başkan Davarcıoğlu,  tüm İslam aleminin  Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, bayramın, bizi birbirimize daha da yakınlaştırmasını, kardeşliğimizi, birliğimizi ve toplumsal dayanışma ruhumuzu güçlendirmesini diliyorum.

Hepinize iyi bayramlar diliyorum.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol