Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

BASINI ÖNEMSİYORUM
 Son valiler kararnamesiyle Kahramanmaraş'a atandığında kenti bilen veya görev yapan birçok kişinin kendisini aradığını belirten Güvençer, gece yarısı haberi aldığındaki duygularını basın mensupları ile paylaştı.

1,5 ay önce Muğla Valisi iken kentimize atanan, 30 yıla yakın hizmet döneminde 16 yerde çalışma imkânı bulduğunu söyleyen Güvençer, "Kahramanmaraş beklediğimden daha gelişmiş, kent gelişimi açısından özellikle batı tarafı tertipli ve düzenli bir şehirle karşılaştım. Kahramanmaraş gelen için ağlanacak şehir değil. Ama giderken aynı duygularda olmayacağını düşünüyorum. Tek başıma yürüyerek ve sivil olarak şehri gezdim. Bu gezmelerinde kentteki günlük işleyişi, toplum taşıma araçlarına ilişkin izlenimlerim oldu. Kahramanmaraş ciddi anlamda kendi kabuğunu kırmış, bu doğal seyir içerisinde devam edecek olduğu sürece, kenti yükselme noktasına yaklaşmış bir şehir olarak görüyorum."

 

Basın mensuplarını karşılarken, konuşurken gayet samimi bir duruş sergileyen Vali Güvençer, Kahramanmaraş'ın ilçelerinde de incelemelerde bulunduğunu şehri ve insanlarını her türlü konuda rahatlığını sağlayabilme için çalışmalar sürdüreceklerini, kurumlardan da brifingler aldığını sözlerine eklerken, bu tür sohbet toplantılarının sık sık yapılacağını vurguladı.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol