Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

BASIN BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
 Beraberinde, Belediye Basın Bürosu Şefi Abdullah Kekil olduğu halde, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyarette basına ilişkin düşüncelerini ifade eden Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Doç. Dr. Fethi Yanardağ, basın camiasını önemsediklerini, basınsız bir yerel  yönetimi düşünemediklerini belirterek, Cemiyet üyelerini d inledi, onların basın olarak Büyükşehir Belediyesinden beklentilerini sordu.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın, halkın büyükşehirden beklentilerinin fazla olduğunu, basının da içinde olduğu görev alanında kendilerine çok büyük işler düşündüğünü söylerken, Yanardağ ise; “Büyükşehir olarak projelerimizi yavaş yavaş hizmete dönüştürme peşindeyiz. Başkanımız hizmet içini kararlı, azimli. Arkadaşlarımız da bu meselede üzerlerine düşeni yapıyorlar” dedi, basının sorunlarını, ihtiyaç ve taleplerini de çok iyi bildiklerini sözlerine ekledi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol