Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

BALKAN TÜRKLERİNİN KAHVALTISI
 Onlara genel anlamda Muhacirler ya da Arnavutlar denilse de,  tarihsel tanımı ile onlar Balkan Türkleriydi ve çoğu da Selanik’ten gelmişlerdi.

İşte Balkan Türkleri Federasyonunun Akdeniz temsilcileri, hafta sonunda Kahramanmaraş’ta, sahipliğini Ferah Pastaneleri sahibi Sıddık İnalbars’ın yaptığı KAFEDO’da bir araya geldiler, kahvaltı yaptılar, tanıştılar, sohbet ettiler, hasret ve özlem giderdiler.

Balkan Türkleri Kahramanmaraş Şubesi 1998 yılında kuruldu ve bugün itibariyle yaklaşık 500 üyeye sahip. Derneğin başkanlığını ise 2007 yılından beri İsmail Yıkan yapıyor.

BAŞKANLAR VE EŞLERİ

KAFEDO’daki kahvaltılı dayanışma, tanışma ve özlem giderme toplantısına katılanlar arasında;

Akdeniz Balkan Türkleri Federasyonu Başkanı, aynı zamanda da Adana Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler ve Kültür Daire Başkanı olan Mükremin Duygun, Kozan Balkan Türkleri Derneği Başkanı Atalay Özer, Mersin Balkan Türkleri Derneği Başkanı Mesut Altın, Osmaniye Balkan Türkleri Derneği Başkanı Halil Günay, Ceyhan Balkan Türkleri Derneği Başkanı Hüseyin Bayar,  Çukurova Balkan Türkleri Derneği Başkanı Gürkan Göçer ve aileleri katılırken, Konfederasyon Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Kurtsatar toplantının organizatörlüğünü üstlenmişti.

Balkan Türkleri Kahramanmaraş Şubesi Derneği Başkanı İsmail Yıkan, dostları bir arada görmekten ve Kahramanmaraş’ta ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol