banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BAKAN ŞAHİN’DEN BELEDİYEYE ZİYARET
 Beraberinde Vali Şükrü Kocatepe, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Aşkın Asan, AK Parti Milletvekilleri Nevzat Pakdil, Mehmet Sağlam, Sıtkı Güvenç, Yıldırım Ramazanoğlu, Sevde Bayazıt Kaçar ile birlikte Belediyeyi ziyaret eden Bakan Şahin, belediyeye gelişinde Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ve eşi Gül Poyraz, Belediye Başkan Yardımcıları Cevdet Kabakcı, Av. Hasan Kara, Mustafa Uzunlar, Belediye Özel Kalem Müdürü Fatih Ertaş ile belediye birim müdürleri tarafından karşılandı.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı
Mustafa Poyraz, Bakan Şahin’e belediye hizmetlerini slayt eşliğinde anlattı.



ŞAHİN; “SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK BİR BELEDİYESİNİZ”

Başkan Poyraz’ın hizmetleri anlatmasının ardından konuşan Bakan Şahin: “Gördüğümüz kadarıyla sosyal belediyecilik alanında örnek alınabilecek bir belediye Kahramanmaraş Belediyesi. Özellikle de sosyal ve kültürel alanda yapılan hizmetler bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Bundan sonra Kahramanmaraş Belediyesi ile daha sıkı çalışmalar yapmamız gerekiyor. Ben Sayın Beleidye Başkanımız Mustafa Poyraz beyefendinin nezdinde tüm belediye personellerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Konuşma sonrası Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Bakan Şahin’e Madalya Beratı, Sim-Sırma tablo hediye etti.

Belediye Şeref Defterini imzalayan Bakan Şahin, Belediye Meclis Salonu’nu da gezdi. Bakan Şahin Kahramanmaraş İklime Hatun Aile Danışma ve Eğitim Merkezi’nin açılışını yapmak üzere belediyeden ayrıldı.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol