Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

BABA BENİ CAMİYE GÖTÜR!
 Kahramanmaraş merkez Doğukente yaklaşık 15 bin nüfuslu bir bölgede başlatılan kampanya ya büyük katılım olduğu ve çocuklara başta laptop olmak üzere çeşitli hediyeler verileceği belirtiliyor. Cami Görevlileri M. Zahit Özsağır ve Fatih Balbaba büyük özveri ile çalışmalara devamlara devam ettiği bildirildi. Haydi çocuklar camiye, baba beni camiye götür sloganı çerçevesinde şuana kadar 140 yakın çocuk camiye akın ettiği belirtildi.

Konuyla ilgili kampanyanın fikir sahibi olan cami görevlisi M. Zahit Özsağır; “Broşürde de göreceğiniz gibi , 7-17 Yaş arası çocuklarımıza cami ve namaz alışkanlığı kazandırmak için camimizde bu projeyi başlatış bulunmaktayız. Çocuklarımıza 40 gün, 5 vakit namaza devam etmeleri durumunda, bisiklet, cep telefonu, dizüstü bilgisayarı, kol saati, şapka, tişört, kalem vs. hediyeler takdim ediyoruz. Şu ana kadar yaklaşık 140 kayıtlı çocuğumuz devam etmektedir.”


“Haydi çocuklar camiye, Baba beni camiye götür ve camiye gel “ sloganı kapsamında başlatmış olan kampanyamızın ilk hediye dağıtım merasimi yatsı namazından sonra İl Müftüsü Muhammed Gevher ve halkın geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol