banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ARSAN SÜMERSPOR, GRUP FİNALLERİNDE
 Çeşitli illerde devam eden Nike Premier Cup Adana ayağında maçlara katılan Mavi-beyazlılar, ilk iki maçını kazanarak finale kalma başarısı gösterdiler. İlk gün Aksaray Karadenizspor, Osmaniye İdmanyurdu’nu 5-2 mağlup ederken; Kahramanmaraş Şampiyonu Arsan Sümerspor bu maçta yenilen Osmaniye İdmanyurdu’nu ikinci gün maçında 3-1 yendi. Mavi-beyazlılar, bugün de ilk gün galibi olan Aksaray Karadenizspor’u aynı sonuçla 3-1 yenerek Adana Grup Finaline yükseldi.

Kahramanmaraş Şampiyonu, grup finalinde bugün Mersin Çiftlikköy Adonisspor ile finalde karşılaşacak. Adana Muharrem Gülergün Sahasında saat 10.00’da başlayacak olan fina maçını kazanmak için sahaya çıkacak olan Mavi-beyazlılar, bu maçı da kazandığı takdirde ikinci kademe maçlarına katılma hakkı elde edecek.

İYİ BİR ALT YAPI OLUŞUYOR

Kahramanmaraş’ta bulunan iki profesyonel kulübün adeta alt yapısı olma yolunda başarı ile ilerleyen ve Kahramanmaraş futboluna kazandırdığı onlarca isim ile tanınan Arsan Sümerspor takımı, geçmiş yıllarda gençler kategorisinde Türkiye şampiyonluğu da yaşamıştı.

Kulüp Başkanı ve Teknik Heyetin Sorumlusu Salih Fidan, Pazar günkü finali de kazanacaklarına inandıklarını belirterek, Kahramanmaraş futboluna yeni isimler kazandırma yolunda ilerleyeceklerini söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol