Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ANKETTE AK PARTİ AÇIK ARA ÖNDE
 Redline araştırma danışmanlık hizmetleri tarafından “yerel yönetimler Şubat 2013” araştırmasında ilginç sonuçlar ortaya çıktı. Kahramanmaraş ve ilçelerini kapsayan Kahramanmaraş’ın en başarılı belediye başkanları araştırmasın da hem belediye başkanlarının performansları, hem de Partilerin oy oranları da ortaya çıktı.



BİN 650 KİŞİYE SORULDU

02 - 14 Şubat 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen araştırma, Kahramanmaraş merkez ve 9 ilçe olmak üzere ilçelerinde farklı sosyo-ekonomik ve sosyo-demografik gruba mensup kişilerden, yaş cinsiyet ve eğitim kotalarına göre tesadüfî yöntemle seçilmiş 1650 kişiyle yapıldı. Araştırmada, her yönetici sadece kendi seçmen grubunda değerlendirildi.

Ankette en ilgi çekici bölüm; mevcut belediye başkanları ile ilgili bölümdü. Geçen dönem oyunuzu yerelde kime verdiniz, bu dönem tekrar aday olursa aynı adaya oy verir misiniz?

Sorularına ilginç sonuçlar çıktı.

Redline ajansın araştırmasına göre; Kahramanmaraş belediye başkanı Mustafa Poyraz’a kamuoyunun olumlu baktığı, En başarılı ilçe Belediyesi Elbistan olurken Afşın belediyesinin not kaybetmekte oldugunu gözlemlenmektedir…

Redline ajans koordinatörü Dündar Kundakçı; yaptığı açıklamada önümüzdeki günlerde sonuçları kamuoyu ile paylaşacaklarını açıkladı.


Redline araştırma, danışmanlık Merkezi, 2005 yılında sesam tarafından kurulmuştur.Merkezi İstanbul, Ankara, Adana, olan birçok ulusal bazda faaliyet gösteren anketörlük şirketlerine anket çalışmaları yapan bir kuruluştur.

Redline Araştırma, danışmanlık merkezi, kuruluşundan bugüne, gerek Siyasi partiler, gerek belediyeler ağırlıkta olmak üzere, bir çok kuruma araştırma hizmeti sunmaya devam etmektedir. Profesyonel ekibi ile bir çok araştırmaya öncülük etmiştir. Sosyal, Siyasal ve belediyelerin çalışma performansı konusunda Kalitatif, Kantitatif araştırma yöntemleri ile müşteri memnuniyetine sadık kalmak adına en doğru bilgiyi saptamaya çalışmaktadır.

Ramazan Hurç oylarını artırmakta.

Göksun Belediyesi performans anketine baktığımızda kamuoyu genel olarak belediye ve çalışmalarından memnuniyet ortaya çıkmakta..İşte ankette öne çıkan rakamlar.

1-Göksun belediyesi tarafından çözülmesi gereken en önemli sorun nedir sorusuna katılımcıların verdiği cevap işsizlik.

2-Göksun belediyesini hizmetleri sunumu noktasında hangilerini başarılı buluyorsunuz sorusuna;yol-kaldırım-yoksullara yönelik destek ve yardımları,cenaze hizmetleri –çocuk parkları,çöp toplama ve çevre temizliği gibi hizmetleri en çok tercih edilen beğenilen hizmetler olarak öne çıkmakta.

3-Göksun belediyesini aşağıdaki konularda ne kadar başarılı buluyorsunuz sorusuna? Seçmenin en çok hizmetlerde adaletli ve tarafsız olma noktasında başarılı bulduğu ortaya çıkmakta.

.

4-Ankette öne çıkan sorulardan Göksun Belediye başkanı Ramazan Hurç’u aşağıdaki konularda ne kadar yeterli buluyorsunuz sorusuna ise? katılımcıların,%54’ü cesareti ve kararlılığı,%52 si halka hitabeti,%56 sı bilgisi, tecrübesi ve vizyonu olarak yeterli bulmakta

5-Mevcut belediye başkanı Ramazan Hurç’u ne kadar başarılı buluyorsunuz? sorusuna %45 başarılı,%21 başarısız buluyor.

6-Bugün yerel seçim olsa mevcut belediye başkanı Ramazan Hurç’a oy verir misiniz? sorusuna ise katılımcıların %41i evet veririm,%27 si hayır vermem %22 si kararsızım %10 u da hiç fikrim yok cevabını vermekte.

7- Bugün yerel seçim olsa mevcut belediye başkanı Ramazan Hurç’a oy verir misiniz? Sorusundaki fikrim yok ve kararsızım oy kullanımını orantılı olarak dagıtım yaptığımızda

%54 EVET %33 HAYIR %13 DİĞERLERİ(bbp-chp…)

Ak Parti Göksun’da oy oranını korumaktadır.

"Bugün genel seçim olsa kime oy verirdiniz" sorusuna verilen yanıtlara göre Şubat ayında seçim yapılsaydı AK Parti yüzde% 65.8 CHP yüzde% 6.3 MHP yüzde %17.3

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol