Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

AKMANSOY 5. ŞUBESİNİ AÇTI
 Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi üst kavşağında, Hürriyet Mahallesinde, açılan Akmansoy EXPRES alışveriş merkezi, daha ilk günden müşterilerinin akınına uğradı.

Kahramanmaraş her geçen gün büyür, nüfusu hızla tırmanış gösterir, özellikle kentin batı yakası şehrin gülümseyen ve cazibe merkezi haline gülen yüzü olurken, Akmansoy alış-veriş merkezinin semte hareketlilik getirdiği bilgisine ulaşıldı.

Güler yüzlü personeli ve a kalite ürünleri için Akmansoy’u tercih ettiklerini belirten bölge sakinleri ve müşteriler, “Akmansoy’da aradığımız herşeyi bulmamız mümkün. Üstelik de kaliteli ve ucuz. Sonra müşteri memnuniyetini burada hissediyoruz. Bu bakımdan tercihimiz ve favorimiz Akmansoy oldu, bundan sonra da olmaya devam edecek” diyorlar.

DİĞER SEMT ŞUBELERİ SIRADA

Her geçen gün büyüyen, gelişen kentin ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla yola çıktıklarını söyleyen Akmansoy  alış-veriş merkezi yetkilileri, ilerleyen aylarda diğer semtlerde de şube açacaklarını, halkın talep ve ihtiyaçlarını karşılamayı toplumsal sorumluluk olarak algıladıklarını söylediler.

Öte yandan, kentte sayıları gün geçtikte artan marketler arasında bir serbest piyasa rekabetinin  de yaşandığını, bu rekabetin de vatandaşa müsbet yansıdığını sözlerine eklediler.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol