Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

AFŞİN’DE KOYUN KEÇİ ÜRETİCİLERİNİN DİKKATİNE!
 Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi

“İlçe Müdürlüğümüzce yapılan Koyun-Keçi küpelemesi işlemi tamamlanmış olup 2014 yılı anaç koyun-keçi desteklemesinden yararlanmak isteyen yetiştiricilerin Afşin Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne başvuruda bulunarak koyun-keçi kayıt sistemindeki işletme ve hayvan bilgilerini güncellemeleri ve daha sonra güncellenmiş hayvanlarının kulak numaraları listesi bulunan dilekçe ile birlikte 28 Kasım 2014 tarihine kadar üyesi olduğu damızlık koyun-keçi yetiştiricileri birliğine vermesi gerekmektedir.

Başvurudan sonra hayvanların İlçe Müdürlüğünün yapacağı yerinde kontrol ve tespit tarihine kadar aynı işletmede bulunması zorunluluğu bulunuyor. Destekleme ödemesinden 1 Eylül 2013 tarihi ve öncesinde doğmuş olan anaç koyun ve keçiler yararlandırılacaktır.

İlçemizdeki yetiştiricilerimizin bu desteklerden yaralanabilmeleri için 28 Kasım tarihine kadar, istenen evrakları Kahramanmaraş Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliğine teslim etmeleri gerekmektedir. Ancak gerek sistemden kaynaklanabilecek olumsuzluklar gerekse son tarihte yoğunluk olmaması sebebiyle en geç üreticilerimizin mağdur olmamaları için en geç 21 Kasım 2014 tarihine kadar İlçe Müdürlüğümüze başvurmalarını ve evraklarını alarak KOYUN KEÇİ BİRLİĞİNE TESLİM ETMELERİNİ istiyoruz.  Üreticilerimiz Detaylı bilgi için İlçe Müdürlüğümüzün 511 49 70 numaralı telefonunu arayabilirler. Bütün Koyun Keçi üreticilerimize önemle duyurur bol kazançlı günler dileriz”

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol