banner1483

Baştan yazayım, çıngar çıkmasın; İkisinde de yokum, ikisini de sevmiyorum. Biri şarkıcı, biri din adamı, utanın be, insan biraz ne söylediğine dikkat eder, ağzından çıkanı kulağı duyar!

Ortamı germenin (gerçi asıl mesele gündemi değiştirmek ya, neyse) insanların moralini bozmak, kesimleri, kurumları itibarsızlaştırmak kimsenin haddi değilken, biz derin kulis haberleri sizlere sunalım diye göbeğimiz çatlarken, şu iki densizin yaptığı açıklamaya bakın!

Neresinden tutsanız elinizde kalıyor!

Ülke seçime gidiyor, ekonomik kriz kapıya dayanmış, ‘ben geldim!’ diyor, siz neyin peşinde, nelerle uğraşıyorsunuz! Bu ortamda şimdi size kalkıp siyaset yazsam, en baba haberlere dair yorumlarımı sunsam, ne yazar!

*

Okuyanı okumayanı, cahili bilgilisi herkes şu sahne kıyafetlerinden ötürü tepkileri üzerine çeken, tutarsız sözleriyle de ortamı geren (amacını ve haddini aşan) şarkıcı Gülşen ile din adamı hoca kılıklı Ebubekir Sifil’in zırvalamaları arasında gidip geliyor. Ahali, Gülşenciler ile imam hatipçiler olarak ikiye bölündü. Yapmayın yahu! Yeteri kadar bölündüğümüz, parçalara ayrıldığımız yetmedi mi?

O hale geldik ki, taraflar neredeyse birbirini yiyecek, birbirine kurşun sıkacak!

Bu ortamda en baba konular, hayati meseleler güme giderken, biz neyle uğraşıyoruz.

Allah cezanızı verecek, inşallah!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol