Gençliğinde, özellikle Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya’da top koşturmuş forma terletmiş, kışın çamurunu, yazın ter ve tozunu yutmuş, özetle oynamış lisanslı (profesyonel) futbolcu olarak, yazılarıma spora dair anekdotlar düşmeyi severim.

Bu şehrin yükü ağır, bu şehre yük olmaya değil, yük almaya niyetlenen, bu işin üstesinden gelmeyi başarabilecek kimselere ihtiyacımız var.

Dürüst olacak, yetenekli olacak, toplumla barışık olacak, gönül adamı olacak, yüreğinde biriktirdiği insan sevgisini herkesle paylaşabilecek, insanların yüreklerine, kalbine dokunabilecek yerel yöneticilere, siyasetçilere ihtiyacımız var.

*

Dikkat ederseniz herkes bu şehri yönetmeye kalkışıyor, herkes bir yere talip olma derdinde.

Forvet oynarım, golümü atarım, tribüne selam çakarım, havamı basarım!

Defansta durayım, gelen akınları keseyim, rakibimin onsekiz içine girmesine mani olayım, takımımın galip gelmesi için can havliyle sahada olayım diyen yok.

Kaleyi koruyayım, iki direk arasından top geçmesin, takım yenilmesin!’ diyende yok.

Herkes potansiyel, bir numaralı futbolcu. Kimisi ofsayttan, kimisi kornerden, kimisi frikikten, kimisi penaltıdan gol atıp tarihe geçme peşinde, niyetinde.

Defansa çekilen yok, illa ki ileride olacak, sağdan soldan gelen ortalara vole çakacak, kafa golleriyle gazetelere manşet olacak!

Büyükşehir Belediye Başkan adayı, bireysel hareketlerden ve siyasi çalışmalardan ziyade, kolektif, ekip ruhu ile sahadan çıkmayan sayın Fırat Görgel amatörce de olsa futbol oynamış, futbolun kurallarını bilen insan.

En iyi frikiki O çekerdi.

En iyi korneri O atardı.

En iyi penaltıyı O gole çevirirdi.

En iyi çalımı O atar, rakiplerinin belini kırardı. Takım arkadaşlarından dinledim.

*

Bu şehrin potansiyelini, ihtiyaçlarını en iyi bilen, önceliklerini tespit eden, insanların yaralarını sarmak, hayatlarını normale  döndürmek noktasında bu iş için biçilmiş kaftandır Fırat Görgel.

Diğerleri varsın soyunma odasında beklesin!

Sadece AK Partiye gönül vermişlerin değil, her kesimden İnsanların umudu haline gelen Fırat Görgel sahada, sahanın her yerinde!

Gördüğü ilgi, teveccüh bunların en büyük ispatı.

Şehre, Büyükşehir Belediyesine yakışan isimdir Görgel.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol