banner1483

‘Aslında olan bir şey yok!’ denilse de, hafife alınmak istense de, basit bir hadise gibi gösterilmeye çalışılsa da, her şey basının, halkın huzurunda yaşanıyor, esnaf ziyaretleri sırasında, bir ilçenin belediye başkanı, (Ekinözü Bilal Eker) ağzı bozuk adam, muhtarlar ve vatandaşlarla ağız dalaşına giriyor. Hem de Mahir Ünal’ın yanında.

Hem misafir geldiğin yerde, ev sahibinin yanında sana oy veren seçmeni küçümseyeceksin, hem hakaret edeceksin, haliyle Mahir Ünal’dan fırça yiyince, zıvanadan çıkacaksın!

İlçesini yönetemeyen krizi yönetemez.

AK Partiye zarar vermek, oylarını düşürmek için muhalefete gerek yok, ilçesinde istenmeyen adam ilan edilen bir Bilal Eker hepsine bedel maşallah!!

Şunu derim, Ekinözü ilçe teşkilat başkanını görevden alacağınıza, belediye başkanını görevden alsaydınız, daha mübarek, daha kutsal, daha karşılığı olan bir iş yapacaktınız ama yanlış yaptınız.

*

Su meselesi yeni değil. Senelerdir vardı, kanayan yaraydı.

Elbistan’da kim kime hizmet veriyor, anlayan varsa beri gelsin. Kim neyin peşinde, kim neyin hesabında birileri bunu araştırsa iyi olur?

AK Parti il teşkilatı bütünleştirmeye, dost olmaya, dayanışmaya davet için gayretle çalışırken, bir belediye başkanı herkesi karşısına alıyor, AK Partiye oy verenleri bile partiye düşman eder hale getiriyor.

İlçesine yaptığı bir şey yokken, ancak kırmayı, kırıp dökmeyi, rencide etmeyi, silip süpürmeyi başarabiliyor. İlçesine bir çivi bile çakmaktan aciz, üstelik de sevilmeyen, sayılmayan birini ne diye görevden tutarlar, tam bir muamma!

Geçmişte yaptıkları, ettiği küfürleri, insanın dinlemekten utanacağı videoları hem milletvekilleri, hem il başkanı bilirken, dinlemişken, bu çapsız adamı görevden almak varken, Özgür Çetin’in suçu neydi?

Özgür Çetin hırsızlık, arsızlık yaptıysa, amenna! İpini çekmekte geç bile kaldınız diyebilirim. Ama sırf belediye başkanı ile ters düştü, başkan istemedi diye adamın ipini çekmek siyaset ise, ben siyaseten anlamıyorum arkadaş!

*

Yine diyorum, Fırat Görgel gayretli, iyi niyetli, uzlaşmadan, bütünleşmeden, dayanışmadan yana olan bir teşkilatçı. Ama bütün fatura kendisine kesiliyor, haberi olsun!

*

Bu yazıyı yazarken sırf yereldeki bir arkadaşımızın yaptığı haberle yetinmeyip, Elbistan’lı dostlarımı aradım. Çünkü, hakimin huzuruna yalnız çıkan daima haklı olurmuş.

Birkaç kişiden, yerden dinledim, bu satırları yazıyorum.

Elbistan’a yazık oluyor. Aslında yaşananların abartı olduğunu söyleyen dostlarım da çıksa da, Mahir Ünal’ın Hayrettin Güngör’ün, İl Başkanı Fırat Görgel’in huzurunda yaşananlar şık değil.

Sanki birileri bu olayı provoke eder gibi geldi bana. Birileri siyasi rant uğruna yarayı kaşıyor gibi sanki.

Bilmem yanılıyor muyum?  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol