Öne Çıkanlar TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK dizi 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

KMTSO’NUN YERİNE YENİ BİNA YAPILACAK

 Ticaret ve Sanayi Odası’nın 5. Meclis toplantısında konuşan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M.Hanefi Öksüz, ”6 Şubat 2023 de ki Kahramanmaraşlı asrın felaketinde oda binamızda büyük hasar aldı ve kullanılamayacak konumda yeni bina yapacağız,” dedi.

 KİPAŞ Holding toplantı sayonunda yapılan toplantıda konuşan Meclis Başkanı Öksüz: “KMTSO bulunduğu yer ve arsamız güzel, bir sıkıntı yok, mevcut binanın yerine tabanda geniş otoparkı olan, Kahramanmaraş’ı geleceğe taşıyacak çağdaş bir KMTSO binası yapmamız gerekiyor. Bu konuda sizlerden destek bekliyoruz, 12 Bin üyesi olan bir kuruluş binasız olmaz.” dedi.

Meclis Başkanı M.Hanefi Öksüz: ”Müteahhit, inşaat mühendisi, mimarı olan Meclis üyelerimiz ile bir komisyon oluşturalım, ortak akılla Kahramanmaraş’a yakışan en hızlı nasıl yapılırsa öyle, yer altında otoparkı olan yeni binamızı hızlı bir şekilde yeni proje ile inşaat başlarken, bu konuda fikri olan herkes fikrini söylesin en güzelini en doğrusunu yapalım. Bir yandan faaliyetlerimizde oda bahçesine yapacağımız geçici prefabriklerden yürütelim böylece de inşaatın başında oluruz.” İfadesini kullandı.

Başkan Öksüz’ün bu önerisi salonda bulunan üyeler tarafından takdir topladı ve büyük alkış aldı.

Ticaret ve Sanayi Odası Yeni binası bugünün ihtiyacına cevap verecek şekilde çağdaş mimari ile 10 şiddetindeki depreme dayanıklı olarak inşa edilecek böylece uzun yıllar güvenle kullanılabilecek. Otopark çevre düzeni ile Kahramanmaraş ve Sanayiciye yakışan yeni bina için Meclis üyeleri çalışmaya başladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol