Öne Çıkanlar SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SINIRLARI AŞTI SPOR LİSESİ ŞAMPİYON ŞERİFLER İNŞAAT DOOSAN FORKLİFTİ TERCİH ETTİ KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK STADINDA 5 BİN KİŞİYLE İFTAR

Bu haber kez okundu.

KERVANCIOĞLU GENÇ İŞ İNSANLARIYLA BİR ARADA

Şehrin tanıtımındaki öncü isimlerinden olan Sami Kervancıoğlu, bilgi ve birikimlerini genç nesillere aktarmaya devam ediyor.

MÜSİAD Kahramanmaraş konağı toplantı salonunda gerçekleşen “geleceğe yatırım, gençlere aktarım” programı çerçevesinde, Kervancıoğlu mesleki tecrübelerini aktararak, gençlere başarılı olmanın yollarını anlattı.

“GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUM”

Programla ilgili kısa bir konuşma yapan Kervancıoğlu, “Gençlerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Programda Kahramanmaraş’ı, ekonomiyi konuştuk. Gençler bizim geleceğimizdir. Gençlerimizde bir ışık, bir ufuk gördüm. Gençlerimiz güzel işlere imza atacaklarından eminim onlara güveniyorum.” dedi.

“KERVANCIOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Harun Kılıç ise, “Başlangıçtan zirveye kadar firmasının şahit olduğu gelişim süreçlerini, yönetici olarak izlediği yolu anlatan Sayın Kervancıoğlu, gençlerimize ilham vererek girişimcilikte karşılaşabilecekleri engellere değindi. Programımıza değerli katkıları için Sayın Kervancıoğlu’na teşekkürlerimizi bildiriyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol