Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

HERKESİ MEMNUN ETME ŞANSIM YOK!
 Bölgeye yatırım kazandırmak, bu bölgeyi sanayi bölgesi haline getirmek, insanlara iş ve aş kapısı açmaya aracılık etmek. İstihdam ve üretim olacak. Bölgede insanların yaşam kalitesi artacak. Bunu yaparken de, tabi bizim herkesi yüzde yüz memnun etme şansımız yok” derken, bugüne kadar organize sanayi bölgesi için tapulara attığı imzanın bin’i geçtiğini kaydetti; “Biz bin kişiyi memnun ederken, nedense uygulamalardan 3 kişi memnun değil. Ama bunu basın aracılığı ile halka anlatacak ve Ceceli köyünde, köyün ortasında bir basın toplantısı yapacağım. Burada, bu toplantıda uygulamalı bilgilendirme toplantısında her şeyi ortaya koyacağım” dedi.

GİZLİMİZ, SAKLIMIZ YOK!

“Bizim ajandamız,  arka ve art niyetli hesabımız yok, gizlimiz saklımız hiç yok” diyen Başkan Taşhan, açıklamasının bir bölümünde, geçmiş günlerde halkı uyardığını, buraların kıymetleneceğini, bu bakımdan arazilerini satmamalarını söyleyerek uyardığının atını çizdi, “Bir de traktör olayı konuşuluyor. Siz sordunuz madem,  cevaplayayım, meselenin özü şu, yanlışı yok, eksiği var. Yaptığımız herşey resmi ve yasal. OSB çalışmaları sırasında, hazineden organize sanayi bölgesinde Ceceli köyü tüzel kişiliği adına yer, yani arazi çıktı. Oysa bazılarının bundan haberi bile yoktu. Bu arazilerin belediyeye bedelsizi olarak devredilebileceğine ilişkin kanun da varken, biz köy tüzel kişiliği adına para verdik. Tam tamamına 161 bin 205 lira. Bu parayı kimseye elden vermedik, bankaya, TC no.ları ile isimlerine yatırdık. Onlar da traktör almışlar, kullanmışlar biri şekilde. Kendi tasarrufları.” diye konuştu.

KADINLAR; “ALLAH SENDEN RAZI OLSUN” DEDİLER

Başkan Taşhan, günün tartışma konusu olan Türkoğlu organize sanayi bölgesi için yaklaşık 10 milyon Tl. para harcadıklarını, bunların hiçbirini de elden ödemediklerine vurgu yaparak, “Hazineden,  Ceceli Köyü tüzel kişiliği adına arazinin çıktığını bilmeyen insan çoktu. Hatta köyün kadınları geldiler, ‘Başkanım, Allah senden razı olsun, bizim köyde, bu civarda yerimizin olduğunu bilmiyorduk’ diyerek dua ettiler.

Bu parayı onlara ödedik. Hepsini de isimlerine, banka hesaplarına yatırdık. Bu paraların hepsi de işadamlarının. Biz işadamlarından aldığımız paraları arsa sahiplerine ödedik, hepsi bu!” diye konuştu ve en kısa zamanda, Ceceli Köyünde bir basın toplantısı düzenleyeceğini yineledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol