Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ’DE GIOSB ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Mekansal Stratejiler ve Çevre Düzeni Planları Dairesi Başkanı Şafak Ağaçdiken, Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Milli Emlak Müdürlüğü yetkilileri ve Belediye personeli ile Batısandal Mahallesinde 900.000m2 (900 dönüm) üzerine kurulacak olan, GIOSB alan tespit çalışmalarını gerçekleştirdi. Gelişmiş bir ilçe adına temel eksiklerin giderilmesi ve önemli projelerin gerçekleştirilmesi için her fırsatta bir araya gelen kurum yöneticileri bu kez de ilçenin ekonomik kalkınması açısından büyük önem taşıyan, GIOSB yer tespit çalışmaları için buluştu.

Heyetler eşliğinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili olarak bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu,  ilçe sakinleri adına heyecan uyandıran bu projenin nihai amacına ulaşması için tüm kurumlarla ortak bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi. Birlikte kat edilecek yolların, Erdemli’nin geleceğini şekillendirmede önemli rol oynadığına dikkat çeken Başkan Mükerrem Tollu, özellikle ülke ekonomisine katkı sunacak alanlarda taşın altına ellerini koymaya hazır olduklarını kaydetti. Ayrıca Başkan Tollu, ilçede oluşturulan birleştirici ve Erdemli’nin menfaatine olan her projenin ve her faaliyetin yanında olduklarını belirterek sözlerini tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol