banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ÖKSÜZ: FARKLI SANAYİ DALLARINA GİRMEMİZ LAZIM!

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası, 7. Olağan Meclis Toplantısı Ticaret Borsası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.  KMTSO Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Meslek Komite Başkanlarının yanı sıra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Melike Özdemir katıldı.

KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu, Mayıs ayında yapılan çalışma ve faaliyetlerle ilgili üyeleri bilgilendirirken, devam eden ve yapılması planlanan projeleri anlatırken, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Melike Özdemir, deprem sonrası kentin imar durumuyla ilgili sunum yaparken, yeni şehir planı çalışmaları hakkında bilgi verdi.

ÖKSÜZ: ÜRETMEMİZ LAZIM

Gerçekleştirilen toplantıda konuşan,  KMTSO Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz, “Şehrimizde inşaatlara tekrar başlamamız lazım. Üretmek lazım, üretmeden hiçbir şey olmaz. Şu anda tabii ihracat zorlanıyor. Ham madde tedarikini hepiniz yaşıyorsunuz bunları tahmin etmeye gerek yok. Öte yandan krediler var. Allah sonumuzu hayır etsin. İnşallah hep beraber çalışıp, şehrimizi güzel günlere çıkartırız” dedi.

Öksüz, savunma sanayiyle ilgili gelişmeler gerçekten heyecan verici olduğunu belirterek, “Uçak parçası yapma projesi önemli bir proje. Bunu iyi değerlendirmemiz lazım. Daha önce de tarım, Maraş'ın sermayesiydi. Sonra bunun tekstil ve çelik eşya ile sanayiyi güçlendirdik. Bundan sonra onlar yetmiyor bizde farklı sanayi dallarına girmemiz lazım. Gerçekten Türkiye çok önemli yerlere geldi. Bunu da küçümsemememiz lazım.” Şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol