banner1395
Öne Çıkanlar SANATÇI PERFORMANSI İLE VAR KSÜ SUA HASTANESİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR: NÜKLEER TIP ÜNİTESİ HİZMETE GİRDİ BÜYÜKŞEHİR ÇİÇEKLERLE BEZENİYOR… SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE tanıtım

Bu haber kez okundu.

BAKANI MÜJDE VERDİ, GÜNGÖR DUYURDU; “ANKARA’YA HER GÜN UÇUŞ BAŞLIYOR”

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kahramanmaraş’a gelen Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Eylül ayından sonra Kahramanmaraş’tan Ankara’ya her gün uçak seferi olacağını müjdeledi.

Müjdeyi sosyal medya hesabından duyuran Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör paylaşımında, “Ticaret Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ömer Bolat şehrimize müjdeyle geldi. Eylül ayından sonra havaalanımızdan her gün Ankara uçuşları olacak. Sayın Bakanımıza şehrimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1392

banner1393

banner1394